Siirry suoraan sisältöön

Osta nyt ja nouda ostoksesi myymälästä kahden tunnin sisällä, ilman toimituskuluja!

Lue miten Prisma.fi-myymälänouto toimii

Parinkymmenen museon ja ruokatoimittajien yhteishanke sisältää käytännössä kokeiltuja reseptejä, kaupunkiporvariston ruokaa ja kattauksia 1700-luvun lopulta 1990-luvulle. Ruokaohjeet liittyvät tiettyihin henkilöihin, perheisiin ja sukuihin. Mukana ohjeet mm. seuraaviin ruokalajeihin ja pitopöytiin: Topeliuksen nahkiaiset, Malla af Schultenin hääpidot, Runebergien kotikutsut, kutsut kenraalikuvernööri Heidenin kunniaksi, Jacobssonin joulupöytä, Wolkoffin pääsiäispöytä, Pohjanhovin lappilaismenu ja Juuso Waldenin menu. Pitopöydät on kuvattu aidoissa miljöissään. Ruokaohjeisiin liittyy myös aikakaudelle tyypillisten juomien suosituslista. Kerrassaan upea ruokakirja! Runsas nelivärikuvitus.

Kulttuurihistoriallinen keittokirja

34,20 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.