Ravintolan historiaa maukkaasti kuvaavassa teoksessaan Christoph Ribbat kokoaa yhteen keittiöhenkilökunnan ja mestarikokkien, tarjoilijoiden ja filosofien sekä herkkusuiden ja sosiologien kiehtovia kokemuksia ravintolamaailmassa. Vuonna 1917 Frances Donovan hakee tarjoilijan töitä chicagolaisesta ravintolasta. Hänen on elätettävä perheensä, ja lisäksi hän tekee kenttätutkimusta sosiologian tutkimuksiinsa Chicagon yliopistossa. Hänen havainnoistaan rakentuu mielenkiintoinen tarina elämästä ravintoloiden ovien molemmin puolin. Francesin kokemusten rinnalla Christoph Ribbat kertoo nykymuotoisten ravintoloiden synnystä 1700-luvun loppupuolen Pariisissa ja niiden kehityksestä sekä pikaruokaloiksi että kuuluisten keittiömestarien tähdittämiksi fine dining -paikoiksi. Kirja vilisee historiallisia henkilöhahmoja ja kuuluisia keittiömestareita kuten Paul Bocuse, Eckart Witzigmann ja Ferran Adria. Christoph Ribbat (s. 1968) on tutkija ja Amerikan kulttuurin ja historian professori Paderbornin yliopistossa Saksassa.
Ribbat, Ravintolassa
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
- Ilmainen palautus 30 päivää
- Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 100 € ostoksille.
- Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.