Ruoka on meille jokapäiväinen välttämättömien ravintoaineiden lähde mutta samalla myös oleellinen sosiaalisen kanssakäymisen muoto. Ravintokäyttäytymisen virheiden vaikutus niin sydän- ja verisuonisairauksiin, diabetekseen, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin kuin moniin muihinkin häiriöihin tunnetaan ja metabolinen oireyhtymä onkin kasvava kansansairaus eri puolilla "hyvinvoivaa" maailmaa. Käytännön kliininen ravitsemustieto auttaa ja helpottaa terveydenhuoltohenkilökuntaa monipuolisessa neuvontatyössä. Teos johdattaa lukijansa ravitsemustieteen perusteisiin ja antaa myös käytännön esimerkkejä terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion kokoamiseksi - unohtamatta, että ruoka on nautinto. Kirjoittajat ovat maamme ravitsemusalan huippuasiantuntijoita.
Käytännön kliininen ravitsemustieto
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.