Makuopas kotibaariin ja keittiöön Onnistunut ateria koostuu osista ja alkaa usein aperitiivilla - ruokahalua herättävällä juomalla tai juomasekoituksella ja sen kanssa tarjottavalla pikkusyötävällä. Arjestakin saa juhlan järjestämällä oikeat cocktailkutsut jäähdytettyine juomineen ja maukkaine pikkupaloineen. Tässä kirjassa esitellään juomien ja pikkusyötävien yhdistelmiä, jotka sopivat joko aterian alkuun tai cocktailkutsuilla tarjottaviksi. Perinteisten juomasekoitusten oheen on kehitelty uusia pikkusyötäviä, ja vastaavasti perinteisille pikkupaloille uudenlaisia juomasekoituksia. Myös alkoholittomille juomille ja kasvisalkupaloille on omat osionsa. Valmiiden reseptien lisäksi kirja tarjoaa perustietoa erilaisten makujen yhdistelemisestä kotibaarissa ja keittiössä. Syötävän ja juotavan herkulliset kuvat kruunaavat kirjan annin.
Aperitiivit ja alkupalat
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.