Siirry suoraan sisältöön

BeautyLash Power Brow kestovärisetin avulla luot Intensiivisen värjäystuloksen, joka kestää pyyhkimistä ja vettä. Värjäystulos kestää jopa kuusi viikkoa. Tämä värisävy värjää jokaisen kulmakarvan tummalla ruskean sävyllä. Pakkaus riittää jopa 8 käyttökertaan. Sisältö: 1 tuubi Brow Colour 3,5 ml, 1 tuubi Oxi Creme 3,5 ml, 1 värjäyspuikko ja 1 värjäysharja. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Vegaaninen.

Tuotekoodi
9003877904786
Paino (kg)
0.015
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Itävalta
Ainesosat
Colour Gel (1): Aqua, Cetearyl Alcohol, Aminomethyl Propanol, Toluene-2,5-Diamine, Sodium Laureth Sulfate, m-Aminophenol, Sodium Cetearyl Sulfate, 2-Methylresorcinol, CI 77491, CI 77492, CI 77499.||Oxi Creme (2): Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Ceteareth-20, Phosphoric Acid, Sodium Cetearyl Sulfate.||Päivitämme koostumusta säännöllisesti. Tämän vuoksi sisältö voi vaihdella. Tarkista aina tarkka sisältö tuotteen pakkauksesta.
Käyttöohje
1. Valmistelu ja puhdistus. Puhdista kulmakarvat öljyttömällä silmämeikin poistoaineella. Kulmakarvojen on oltava kuivia ja rasvattomia optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. 2. Suojaa iho värjäytymiltä. Suojataksesi ihoasi ei-toivotulta värjäytymiseltä voit levittää rasvaista voidetta kulmakarvojen ympärille, mutta ole varovainen: karvojen ei tulisi joutua kosketuksiin rasvan kanssa, silloin värjäys ei toimi! 3. Sekoitteen 1:1 valmistelu. Avaa tuubit ja purista 2 cm Brow Colour - kulmaväriä ja 2 cm Oxi Cremeä muovikupin syvennykseen. Sekoita värjäyspuikolla, kunnes tasainen tahna on muodostunut. 4. Levittäminen. Levitä nyt tahna tarkasti kulmakarvoihin harjalla tai värjäyspuikolla. Kulmakarvojen tulee kokonaan peittyä tahnalla juurista kärkiin. Jos ihollesi pääsi vahingossa väriä, poista se kostealla vanulapulla. Heti kun aineen kehitys alkaa, kulmakarva muuttaa väriä. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Jos haluat vaaleamman tuloksen, jätä tahna vain 2-3 minuutiksi. Jos haluat voimakk
Sertifikaatit
VEGAN_SOCIETY_VEGAN_LOGO

BeautyLash Power-Brow Kulmaväri tummanruskea

12,90 €
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.