Siirry suoraan sisältöön

Bio Luvil Color nestemäinen pyykinpesuaine puhdistaa värilliset vaatteet tehokkaasti ja saa kirjopyykkisi värit loistamaan. Bio Luvil Color on erityisesti värillisille vaatteille suunniteltu pyykinpesuneste. Bio Luvil Color -pyykinpesunesteen sisältämä teknologia irrottaa nukkaa tekstiilien pinnasta ja kirkastaa värejä. Nestemäinen pyykinpesuaine pesee ja huuhtoutuu hyvin myös matalammissa pesulämpötiloissa, joten vaatteisiin ei jää pesuainejäämiä. Bio Luvil huolehtii vaatteistasi, jotta sinä voisit nauttia kauniista vaatteista pidempään! Sitkeätkin tahrat häviävät vaatteista ja niihin jää ihanan puhdas tuoksu. Monipuolisesta Bio Luvil -pyykinpesutuotesarjasta löydät jokaiseen tarpeeseen ja kullekin tekstiilille sopivan pesuaineen villasta silkkiiin, kirjavasta tummaan ja sporttiseen. Jos ihosi on herkkä reagoimaan ja haluat suojata omaa ja perheenjäsentesi ihoa, suosittelemme Bio Luvil Sensitive Color -pyykinpesuaineita. Ne eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Pesuaineiden ainesosat ja niiden pitoisuudet eivät yleisesti ärsytä tai herkistä, siksi ne sopivat myös herkkäihoisille sekä pienten lasten vaatteiden pesuun. Bio Luvil on Suomen toiseksi suosituin pyykinpesuainemerkki ja pyykinhuollon asiantuntija. Bio Luvil tuli markkinoille jo vuonna 1962 ja sitä valmistettiin alun perin paikallisesti. Suomalaiset yhdistävät edelleen Bio Luviliin perinteikkyyden, pitkän tradition ja korkean laadun. Historiallisesti Bil Luvil tunnetaan erityisesti tehokkuudestaan vaikeiden tahrojen poistajana. Pitkään Bio Luvil oli myös ainoa nestemäinen pyykinpesuaine, jonka koostumus myös hoiti vaatteita. Vuodesta 2021 alkaen Bio Luvilia on saanut myös helppokäyttöisinä pesukapseleina. Valmiiksi annostellun kapselin ansiosta säästyt pesuainemäärän mittailulta. Bio Luvil nestemäinen -pyykinpesuaine – riittoisa pakkauskoko 920 ml.

Tuotekoodi
8710447328460
Paino (kg)
0.945
Pakkauskoko
0.92 l
Valmistusmaa
Tanska
Ainesosat
Sisältö: 5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa, Fosfonaattia, Hajustetta, Polykarboksylaatteja, Entsyymejä, Citronellol, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.
Käyttöohje
NÄIN SAAT PARHAAN PESUTULOKSEN: • Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. • Pese värilliset ja vaaleat tekstiilit erikseen. • Annostele vaatteen lian, veden kovuuden ja koneen koon mukaisesti. Tarkista veden kovuus alueesi vesilaitokselta. • Annostele pesuaine mittapalloon pyykin päälle tai suoraan pesukoneen annostelulokeroon. • Pesemällä täysiä koneellisia ja valitsemalla matalan pesulämpötilan pesuohjelman, vähennät pyykinpesun ympäristövaikutuksia. • Liian suuri annostus ei paranna pesutulosta, lisäksi se on haitallista ympäristölle.

Bio Luvil Color Pyykinpesuaine Värillisille vaatteille 920 ml 23 pesua

5,39 €

5,86 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.