Siirry suoraan sisältöön

Extra Long Lashes on turvallinen ja tehokas ripsienhoitoseerumi, joka vetää vertoja huomattavasti kalliimmille tuotemerkeille. Säännöllisellä käytöllä saavutat vahvemmat, pidemmät ja tuuheammat ripset. Koostumuksessa mukana: BIMALASH COMPLEX™ (Bimatoprost + Widelash™ + silmäruohonuute), pidentävät peptidit ja rauhoittava pantenoli. Ihotauti- ja silmälääkäreiden testaama tuote on turvallinen myös herkistyneille ja piilolinssien käyttäjille. Sopii myös kulmakarvoilla käytettäväksi.

Tuotekoodi
5905009049058
Paino (kg)
0.04
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Puola
Ainesosat
AQUA, GLYCERIN, DISODIUM PHOSPATE, PANTHENOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, HYDROLYZED CUCUBRITA PEPO SEEDCAKE, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, BIMATOPROST, EUPHRASIA OFFICINALIS EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, IMIFAZOLIDINYL UREA, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, METHYLPARABEN, ALCOHOL DENAT.
Käyttöohje
Sulje silmäsi ja levitä tuotetta nestemäisen rajausvärin tapaan ripsirajaan ja kulmakarvoille. Älä levitä tiivistettä pidemmälle silmän sisänurkkaan, kuin ripsien kasvu-alueesi on. Pidä huoli, että tuotetta ei pääse silmiin. Jos kirvelyä kuitenkin tuntuu, huuhtele silmä runsaalla vedellä. Ole tarkka, jotta levität seerumia tarpeeksi vähän, jotta se ei valu. Jos tuote tuntuu turvottavan, vähennä käyttömäärää seuraavalla levityskerralla. Tulokset nähtävissä jo 45-60 päivässä. Silmä- ja ihotautilääkäreiden testaama tuote.

URODA Extra Long Lashes Eyelash Enhancing Serum 4ml

19,95 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.