Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Hau-Hau Champion Ankkapururulla 13 x 2,5 cm, 15 kpl, 550 g

    Hau-Hau Champion Ankkapururulla 13 x 2,5 cm, 15 kpl, 550 g

    arvosana5/5

    (4)arviota
    11,49 €

    20,89 €/kg

    Toimitettuna

    Saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Tuotekuvaus

    - Ankkafileellä päällystetty puruluu - Runsaasti proteiinia - Hampaiden hyvinvointiin - Aktivointiin ja ajanvietteeksi - Valmistusmaa: Kiina Herkullinen Hau-Hau Champion Ankkapururulla on perinteinen puruluu, jonka ympärille on kieputettu nirsonkin koiran makunystyröitä hivelevä ankkafilee. Koiran aktivoinnin ohella tämä herkkuluu edistää suunterveyttä. Tätä rouskuvaa herkkuluuta on saatavilla kolmessa eri koossa. Hau-Hau Championin lihaa sisältävät puruluut ovat kevyitä ja herkullisia virikeluita, jotka tarjoavat koirallesi sekä puuhakkaan hetken että mekaanista hampaidenpuhdistusta. Fileillä kuorrutetut puruluut maistuvat nirsollekin koiralle. Puruluun kääreenä olevat ankkafileet ovat kuivattua lihaa. Pidäthän siis huolen, että koirallasi on aina raikasta vettä saatavilla. Ankkapururullat sisältävät runsaasti proteiinia, joten tarjoa niitä koiralle kohtuudella. Valvo aina koiraasi sen syödessä puruluita.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    6430056886657
    Paino (kg)
    0.55
    Pakkauskoko
    0.55 kg
    Valmistusmaa
    Kiina
    Ainesosat
    Koostumus: Naudannahka 66 %, ankka 25 %, kasvitärkkelys, glyseroli, kasviproteiini, suola 0,1 %.
    Käyttöohje
    Tarjoa puruluita tasapainoisen ruokavalion lisänä. Herkkujen osuus päivittäisestä ruokavaliosta tulisi olla korkeintaan 10 %, eikä niillä tule korvata ruoka-annosta. Valvo aina koiraasi sen syödessä puruluita ja pidä raikasta vettä saatavilla. Ei suositella alle 6 kk ikäisille pennuille.
    Säilytysohje
    Sulje pakkaus avaamisen jälkeen ja säilytä kuivassa ja viileässä. HUOM: Hapenpoistajapussi pakkauksessa ei ole syötävä, pidettävä pois lemmikkien ulottuvilta.

    Arviot

    arvosana5/5

    • Nimetön

      arvosana5/5

      Ison koiran "dentastix". Meillä on iso sekarotuinen koira, joka ei välitä dentastixeistä. Olen antanut näitä pururullia, tai välillä niitä joissa on kanakääre, ja hyvin maistuu molemmat meidän koiralle iltapalaksi. Järsii aina koko rullan viimeistä murua myöten.

      2 vuotta sitten
    • Nimetön

      arvosana5/5

      Tasty treats. Our dogs absolutely love it

      2 vuotta sitten

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.