Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Pedigree Suosikit Lajitelma hyytelössä (12 x 100 g)

    Pedigree Suosikit Lajitelma hyytelössä (12 x 100 g)

    arvosana5/5

    (1)arvio
    7,59 €

    6,33 €/kg

    Toimitettuna

    Saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Tuotekuvaus

    Pedigree® kerta-annospussit sisältävät tuoretta lihaa, jota ei ole käsitelty tai pakastettu aikaisemmin. Näin voit tarjota koirallesi aina laadukasta ja ravitsevaa ruokaa, joka tuoksuu ja maistuu mahtavalta. Lisäksi lihaisat palat on kypsytetty hellävaraisesti siten, että niissä on tallella enemmän luontaisia vitamiineja kuin tölkeissä eikä niihin ole lisätty keinotekoisia säilöntäaineita.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    5900951249341
    Paino (kg)
    1.2
    Pakkauskoko
    1.2 kg
    Valmistusmaa
    Puola
    Ainesosat
    Täysrehua aikuisille koirille. Kana koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (40%, josta 4% kanaa), rasvoja ja öljyjä (0.5% auringonkukkaöljyä), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (0.5% kuivattua sokerijuurikaspulppaa), kasvivalkuaistiivisteitä. Lammas koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (40%, josta 4% lammasta), rasvoja ja öljyjä (0.5% auringonkukkaöljyä), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (0.5% kuivattua sokerijuurikaspulppaa), kasvivalkuaistiivisteitä. Siipikarja koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (40%, josta 4% siipikarjaa), rasvoja ja öljyjä (0.5% auringonkukkaöljyä), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (0.5% kuivattua sokerijuurikaspulppaa), kasvivalkuaistiivisteitä. Häränliha koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (40%, josta 4% häränlihaa), rasvoja ja öljyjä (0.5% auringonkukkaöljyä), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (0.5% kuivattua sokerijuurikaspulppaa), kasvivalkuaistiivisteitä. Ravintoainekoostumus kaikissa: Ravintoainekoostumus (%): Valkuaista: 7 / Rasvapitoisuus: 6 / Epäorgaaninen aines: 2 / Raakakuituja: 0.3 / Kosteutta: 82.5 / Kalsiumia: 0.35. Lisäaineita per kg: Ravintopitoisia lisäaineita kaikissa: D3-vitamiinia: 150 KY, E-vitamiinia: 50 mg, Vedetön kalsiumjodaatti: 0.39 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 5.7 mg, Rautasulfaatti monohydraatti: 10 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 5.6 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 107 mg / Teknologiset lisäaineet: Kassiakumi: 2060 mg.

    Arviot

    arvosana5/5

    • Nimetön

      arvosana5/5

      Meidän koiran suosikki! Erinomainen, meidän koiran lempiruoka. Ja on erittäin nirso ja valikoiva. Emme osta enää muita tuotteita.

      2 vuotta sitten

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.