Siirry suoraan sisältöön

Purinan eläinlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä PURINA ONE BIFENSIS® on ravitsemukselliselta koostumukseltaan ainutlaatuinen sisältäen hyvää tekeviä toiminnallisia bakteereja, joiden on tieteellisesti todistettu vahvistavan kissasi luonnollista vastustuskykyä sisäisesti ja ulkoisesti. Valmistukseen on käytetty korkealaatuisia raaka-aineita ja sisältää kaikkia kissan tarvitsemia tärkeitä ravinteita, myös Omega-6-rasvahappoja. Sen kaksivaikutteinen koostumus toimii yhtä aikaa sisäisesti auttaen kissasi luonnollista vasta-ainetuotantoa ja ulkoisesti pitämällä ihon ja turkin terveenä. Ei lisättyjä väriaineita, ei lisättyjä keinotekoisia aromeja, ei lisättyjä keinotekoisia säilöntäaineita.

Tuotekoodi
8445290750327
Paino (kg)
1.5
Pakkauskoko
1.5 kg
Valmistusmaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Ainesosat
Koostumus: Kanaa (17%) (sisältää luuta, lihaa, nahkaa), Kuivattua siipikarjaproteiinia, Vehnää (16%), Maissia, Soijajauhoja, Vehnägluteeni, Eläinrasvaa, Maissiproteiinijauhetta, Kuivattua sikurijuurta (2%), Maissisuurimoita, Kivennäisiä, Uutetta (johon lisätty kuumakäsiteltyä Lactobacillus Delbrueckii- ja Fermentum-jauhetta 0.025%), Hiivoja.
Käyttöohje
Tämä pakkaus ei ole leikkikalu. Se tulee säilyttää poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta tuhehtumisvaaran välttämiseksi.
Säilytysohje
Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Purina One 1,5 kg Adult Runsaasti Kanaa ja vehnää kissanruoka

11,79 €

7,86 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.