Siirry suoraan sisältöön

Suomessa valmistettu viljaton kissanpennun kuivaruoka kissasi hyvinvointia ajatellen. Sopii kissanpennuille ja juniorikissoille. Ruoassa on maukas, proteiinipitoinen koostumus, jonka proteiinista yli 90 % on eläinperäistä. Dagsmark GEPARDI sisältää suomalaista maistuvaa kanaa, kananrasvaa sekä mustasotilaskärpäsen toukkaa. Kana kasvatettu ilman antibiootteja. GEPARDI sisältää kaikki kissasi tarvitsemat kivennäisaineet sekä vitamiinit ja resepti on suunniteltu kissan kasvun tueksi. Ruoka sisältää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia. Dagsmark GEPARDI ei sisällä viljaa, soijaa, lisättyä sokeria tai väriaineita.

Tuotekoodi
6430066383122
Paino (kg)
0.5
Pakkauskoko
0.5 kg
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
Broilerinlihajauho, peruna, kananrasva (säilötty luontaisilla tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde), perunahiutale, hyönteisjauho, kananmunan valkuaisjauhe, kasviskuitu, glukosamiini (500 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (250 mg/kg). Ravitsemukselliset lisäaineet: vitamiinit ja kivennäisaineet.
Käyttöohje
Pidä aina tuoretta juomavettä kissasi saatavilla. Kissan ravintotarpeet saattavat vaihdella paljonkin iästä, rodusta ja aktiivisuustasosta riippuen, joten annostele Dagsmark GEPARDI-täysravintoa kissallesi sen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tee kissan ruokintamuutokset vähitellen, lue lisää nettisivuiltamme.
Säilytysohje
Säilytettävä kuivassa ja viileässä auringonvalolta suojattuna
Sertifikaatit
Avainlippu

Dagsmark GEPARDI viljaton kana-hyönteinen kissanpennun kuivaruoka 500 g

6,29 €

12,58 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.