Siirry suoraan sisältöön

"Kissan sterilisaatio johtaa hormonaalisiin muutoksiin, jotka saattavat vaikuttaa aineenvaihduntaan ja johtaa painonnousuun, ja aiheuttaa toisinaan virtsaongelmien yleistymistä. PURINA ONE Sterilcat -ravinnon ravintoaineprofiili on suunniteltu leikatuille kissoille. Sen proteiini- ja rasvamäärät on mukautettu erityisesti ylläpitämään leikatun kissasi tervettä aineenvaihduntaa. Ravinto auttaa ylläpitämään vähärasvaista lihasmassaa ja tukee kissan painonhallinnassa. Sen tasapainotetut kivennäiset auttavat ylläpitämään kissan virtsateiden terveyttä. Purina ONE ei sisällä väri-, maku- ja säilöntäaineita. Tuotteen reseptin ovat kehittäneet asiantuntijamme viimeisimmän tutkimustiedon ja eläinlääkärien suositusten pohjalta. Pakkauksen saa kätevästi suljettua uudelleen ruoan erinomaisen maun säilyttämiseksi."

Tuotekoodi
8445290014368
Paino (kg)
0.75
Pakkauskoko
0.75 kg
Valmistusmaa
Italia
Ainesosat
Koostumus: Lohta (15%) (sisältää päätä, luuta, lihaa), Kuivattua siipikarjaproteiinia, Vehnää (14%), Soijajauhoja, Maissia, Maissiproteiinijauhetta, Vehnägluteenia, Eläinrasvaa, Kuivattua juurikaskuitua, Kuivattua sikurijuurta (2%), Kuivattua kasviskuitua, Kuivattua lohiproteiinia, Kivennäisiä, Uutetta (johon lisätty kuumakäsiteltyä Lactobacillus Delbrueckii- ja Fermentum-jauhetta 0.025%), Hiivoja.
Käyttöohje
Tämä pakkaus ei ole leikkikalu. Se tulee säilyttää poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta tuhehtumisvaaran välttämiseksi.
Säilytysohje
Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Purina One 750g Sterilcat Lohta ja vehnää kissanruoka

6,09 €

8,12 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.