Siirry suoraan sisältöön

- Syväpuhdistus - Häikäisevä kirkkaus Finish Quantum all-in-1 syväpuhdistukseen ja häikäisevään kirkkauteen – ensimmäisellä kerralla ja aina. Kompakti kolmiosainen kemiallinen koostumus hajottaa tehokkaasti kaikenlaiset ruokajäämät, jopa ilman esihuuhtelua. 25 % vähemmän kemiallista kuormaa kuin Finishin perinteisissä jauhepuristetableteissa.* *vrt. Finish Power SITOUDUMME PARANTAMAAN TULEVAISUUTTA Finish on sitoutunut vesien suojelemiseen – ja työskentelee myös jatkuvasti sen eteen, että sen tuotteiden ja pakkausten ympäristöjalanjälki olisi mahdollisimman pieni.

Tuotekoodi
5714970002890
Paino (kg)
0.71
Pakkauskoko
60 kpl
Valmistusmaa
Puola
Ainesosat
5 - < 15% ionittomia tensidejä, 5 - < 15% happea sisältäviä valkaisuaineita, 5 - < 15% polykarboksylaatteja, 5 - < 15% fosfonaatteja, Sisältää Entsyymiä (Subtilisin, Amylase), Parfyymi (bentsyylibentsoaatti, geranioli, Linalool)
Käyttöohje
KÄYTTÖ: 1. Käsittele vain kuivin käsin. 2. Älä revi pakkausta. 3. Ei avattavaa käärettä. Liukenee kokonaan pesussa. 4. Aseta yksi tabletti pesua kohti KUIVAAN annostelijaan. 5. Älä aseta ruokailuvälinekoriin. 6. Parhaan tuloksen saat käyttämällä eko-ohjelmaa/automaattista ohjelmaa. Tabletin sisältämä suolatoiminto toimii pehmeässä/ keskikovassa vedessä, enintään 21°dH. Tehoa voi parantaa lisäämällä Finish astianpesukonesuolaa. Jotta Quantum-tablettien laatu säilyisi, sulje pakkaus aina käytön jälkeen, ja säilytä poissa kuumuudesta ja kosteudesta. Parhaan kuivaustuloksen saat käyttämällä Finish Rinse Aid. Lajittele pakkaus kierrätykseen. Pakkauksen saa kierrättää vain, jos se on tyhjennetty kokonaan.
Sertifikaatit
AISE_2010; Green Dot

Finish Quantum All-in-1 60tab

10,69 €

0,18 €/kpl

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.