Siirry suoraan sisältöön

- Ylivoimaisen puhdas - Timantin- kiiltävä - Hoitaa ja suojaa* - Activelift-teknologia tehoaa 24 h pinttyneeseen likaan Finish Ultimate All in 1 pesee astiat ylivoimaisen puhtaiksi ja timantinkiiltäviksi 1. kerralla joka kerta. Edistyksellinen kemiallinen ACTIVELIFT Technology™ -koostumus hajottaa kaiken tyyppiset ruokajäämät, sitkeätkin vuorokauden pinttyneet tahrat, ilman esihuuhtelua. Tablettimme suojaavat ja hoitavat lasiastioitasi ja aterimiasi ja säilyttävät niiden kiillon joka pesun jälkeen. Ylivoimainen suorituskyky, 15 % vähemmän kemiallista kuormaa kuin Finishin perinteisissä jauhepuristetableteissa** *Sisältää hoitavia ainesosia, jotka auttavat suojaamaan lasejasi korroosiolta ja samenemiselta. Tämä tuote ei suojaa mekaanisilta vaurioilta eikä korjaa jo vahingoittuneita esineitä. **keskiarvo vs. Finish Power SITOUDUMME PARANTAMAAN TULEVAISUUTTA Finish on sitoutunut vesien suojelemiseen – ja työskentelee myös jatkuvasti sen eteen, että sen tuotteiden ja pakkausten ympäristöjalanjälki olisi mahdollisimman pieni.

Tuotekoodi
5714970000971
Paino (kg)
0.49
Valmistusmaa
Puola
Ainesosat
Sisältää: 15 - < 30% ionittomia tensidejä, 5 - < 15% happea sisältäviä valkaisuaineita, 5 - < 15% polykarboksylaatteja, 5 - < 15% fosfonaatteja, Entsyymiä (Subtilisin, Amylase), hajustetta (Benzyl Benzoate, Geraniol)
Käyttöohje
KÄYTTÖ: 1. Käsittele vain kuivin käsin. 2. Älä revi pakkausta. 3. Ei avattavaa käärettä. Liukenee kokonaan pesussa. 4. Aseta yksi tabletti pesua kohti KUIVAAN annostelijaan. 5. Älä aseta ruokailuvälinekoriin. 6. Parhaan tuloksen saat käyttämällä eko ohjelmaa/automaattista ohjelmaa. Tabletin sisältämä suolatoiminto toimii pehmeässä/ keskikovassa vedessä, enintään 21°dH. Tehoa voi parantaa lisäämällä Finish-astianpesukonesuolaa. Jotta Ultimate-tablettien laatu säilyisi, sulje pakkaus aina käytön jälkeen, ja säilytä poissa kuumuudesta ja kosteudesta.
Sertifikaatit
AISE_2010; Green Dot

Finish Ultimate All-in-1 35tab

8,19 €

0,23 €/kpl

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitustavat

 • Toimitus nouto­pisteeseen

  alk. 4,95 €
  Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

 • Kotiinkuljetus

  alk. 9,90 €
  Toimitusaika 2-7 arkipäivää.
 • Ilmainen palautus 30 päivää
 • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 59 € ostoksille.
 • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.