Siirry suoraan sisältöön

- Maistuva peura pääraaka-aineena - Viljaton - Sopii erityisesti herkkävatsaisille koirille - Ei keinotekoisia maku- tai väriaineita - Pohjoisen marjoja ja yrttejä - Valmistettu Euroopassa Etsitkö viljatonta kuivaruokaa, joka sopii herkkävatsaiselle nelijalkaiselle? PrimaDog Viljaton Peura & Kalkkuna koiran kuivaruoka on kehitetty erityisesti herkille, aikuisille koirille. Reseptin maukkaat eläinproteiininlähteet peura ja kalkkuna yhdistettynä herneeseen, kurpitsaan, omenaan sekä pohjoismaisiin marjoihin ja yrtteihin on erityisen hellävarainen niille, joilla on allergioita ja ruoka-aineintoleransseja tai herkkä vatsa ja ruoansulatus. MOS- ja FOS-prebiootit edistävät positiivisten suolistobakteerien kasvua, mikä ylläpitää yleistä ruoansulatuskanavan terveyttä. Koirasi turkin ja ihon kuntoa edesauttavat omega-3-rasvahapot lohiöljyn muodossa. Lohiöljy tukee myös aivojen ja silmien normaalia toimintaa.

Tuotekoodi
6430062469400
Paino (kg)
10
Pakkauskoko
10 kg
Valmistusmaa
Tšekki
Ainesosat
Koostumus: Peuranlihajauho 30 %, herne 26 %, kalkkunanlihajauho 15 %, kananrasva 10 %, kurpitsa, kuivattu omenamassa, kuivattu juurikasmassa, panimohiiva, hydrolysoitu kananmaksa, lohiöljy, mojaven jukkapalmu, mannaanioligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit, kuivattu puolukka 100 mg/kg, kuivattu lakka 100 mg/kg, kuivattu tyrni 100 mg/kg, kuivattu tilli 100 mg/kg.
Käyttöohje
Täysrehun voi tarjota sellaisenaan tai kostutettuna. Maistuvuuden lisäämiseksi voit sekoittaa kuivaruokaan PrimaDog-märkäruokia. Pidä aina raikasta vettä koirasi saatavilla. Suositeltavan annostelun näet pakkauksessa olevasta ruokintataulukosta. Päivittäinen ravinnontarve voi vaihdella ja siihen vaikuttaa mm. koiran koko, ikä ja aktiivisuus. Pitääksesi koiran hyvässä kunnossa, tarjoa sille tarpeeksi liikuntaa ja vältä liikaruokintaa.
Säilytysohje
Säilytä kuivassa ja viileässä auringonvalolta suojattuna. Parasta ennen -päiväys ja eränumero pakkauksessa.
Sertifikaatit
Kierrätysmerkki

PrimaDog Peura-Kalkkuna viljaton herkkävatsaisille aikuisille koirille 10 kg

46,90 €

4,69 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.