Siirry suoraan sisältöön

- 90 % proteiinista eläinperäistä - Tuoretta kanaa - Optimoitu leikatun kissan tarpeisiin - Sopii painonhallintaan - Vehnätön ja maissiton - Ei lisättyä sokeria - Valmistettu Euroopassa PrimaCat Kanaa aikuisille, steriloiduille sisäkissoille on houkuttelevan lihaisa täysravinto, joka on suunniteltu erityisesti steriloitujen kissojen tarpeisiin. Ruokaan on lisätty tuoretta kanaa, joka lisää ruoan houkuttelevuutta valikoivammankin kissan asteikolla. Kissan ruokkiminen on taitolaji, jossa kaikki keinot ovat sallittuja. Kananmakuinen ruokamme sopii kaikille kotikissoille, mutta se sisältää steriloidulle kissalle optimaaliset kivennäispitoisuudet esimerkiksi magnesiumin ja natriumin suhteen. Hieman tavanomaista ruokaa alhaisempi rasvapitoisuus auttaa säilyttämään kissasi linjakkaan olemuksen.

Tuotekoodi
6430069580580
Paino (kg)
0.4
Pakkauskoko
0.4 kg
Valmistusmaa
Tšekki
Ainesosat
Koostumus: Dehydratoitu kana 35 %, riisi, kaura, tuore kana 10 %, kananrasva, kuivattu omena, psyllium, lohiöljy, panimohiiva, kananmaksa, prebiootit MOS ja FOS (200 mg/kg), superfood-sekoitus 500 mg/kg (tyrni, karpalo, kissanminttu, rosmariini, levä).
Käyttöohje
Tarjoile kuivana tai haalealla vedellä kostutettuna. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan. Ruoka suositellaan tarjoiltavaksi vähintään kahdessa erässä päivän aikana.
Säilytysohje
Säilytä avattu pakkaus suljettuna kuivassa ja viileässä. Parasta ennen -päiväys ja eränumero: kts. pakkausleima.

PrimaCat Kana steriloiduille aikuisille kissoille 400 g

3,85 €

9,63 €/kg

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.