Siirry suoraan sisältöön

Barebells Caramel-Cashew on proteiinipatukka vaativampaankin makuun. Se on rakenteeltaan pehmeä ja maistuu herkulliselta karamellilta, cashewpähkinöiltä ja maitosuklaalta. Barebells proteiinipatukka sisältää runsaasti proteiinia (20g/patukka) eikä lisättyä sokeria. Nauti Barebells-proteiinipatukoista, hyvällä omalla tunnolla! Barebells-välipalat ovat oikeaa herkkua kaikille, jotka kaipaavat terveellistä helpotusta makeanhimoon. Vuonna 2016 perustettu Barebells tarjoaa monta eri proteiinipitoista välipala- ja jälkiruokavaihtoehtoa –makuelämyksestä tinkimättä!

Tuotekoodi
7340001800227
Paino (kg)
0.055
Pakkauskoko
0.055 kg
Valmistusmaa
Kroatia
Ainesosat
MAITOPROTEIINI, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kollageenipeptidit, makeutusaine (maltitoli), polydekstroosi, kaakaovoi, vesi, CASHEWPÄHKINÄT, MAITOJAUHE, auringonkukkaöljy, kaakaomassa, MAAPÄHKINÄTAHNA (MAAPÄHKINÄT, MAAPÄHKINÄÖLJY), kaakaojauhe, aromit, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).
Käyttöohje
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Säilytysohje
Säilytys huoneenlämmössä.
Muut ominaisuudet
- Barebells Caramel-Cashew on proteiinipatukka vaativampaankin makuun. Se on rakenteeltaan pehmeä ja maistuu herkulliselta. Patukka sisältää runsaasti proteiinia (20g/patukka) ja vain vähän sokeria (alle 2 g/patukka). Nauti Barebells-proteiinipatukoista, hyvällä omalla tunnolla!

55g Barebells Caramel-Cashew -makuinen proteiinipatukka

3,10 €

56,36 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.