Siirry suoraan sisältöön

Maxim Salty Caramel 40% -proteiinipatukka sisältää 20 g proteiinia. Salty Caramel -patukassa on vastustamaton suolaisen karamellin maku ja houkutteleva kaksikerroksinen koostumus. Täydellinen nautittavaksi ennen treeniä ja heti kovan treenin jälkeen, jolloin keho tarvitsee proteiinia. Sopii nautittavaksi myös välipalana aterioiden välillä. Tuotteessa on vähän sokeria ja runsaasti kuitua. Tuotteessa käytetty kaakao on Rainforest Alliance -sertifioitu. Ei sisällä palmuöljyä. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Tuotekoodi
5704190114466
Paino (kg)
0.05
Pakkauskoko
0.05 kg
Valmistusmaa
Alankomaat
Ainesosat
Proteiiniseos (MAITOPROTEIINI, SOIJAPROTEIINI, hydrolysoitu VEHNÄGLUTEENI), hydrolysoitu liivate, karamellinmakuinen kerros 18 % (täyteaine (polydekstroosi), SOIJAÖLJY, rasvaton MAITOJAUHE, stabilointiaine (ksylitoli), MAITOPROTEIINI, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), suola, makeutusaine (sukraloosi)), makeutusaineella makeutettu maitosuklaa 18 % (makeutusaine (maltitoli), kaakaovoi, TÄYSMAITOJAUHE, kaakaomassa, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), aromit), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), soijamurot 4 % (SOIJAPROTEIINI, tapiokatärkkelys, suola), kaakaovoi, SOIJAÖLJY, vähärasvainen kaakao, merisuola, aromit, suola, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), makeutusaine (sukraloosi). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, maapähkinää, pähkinää (saksan-, cashew-, pekaani-, mantelia, hassel-, pistaasi-, para- ja Macadamiapähkinää) ja seesaminsiementä.
Käyttöohje
Valmis nautittavaksi.
Säilytysohje
Säilytetään huoneenlämmössä.
Muut ominaisuudet
- Maxim Salty Caramel 40% proteiinipatukka sisältää runsaasti proteiinia ja siinä on vastustamaton salty caramel -maku ja 2-rakenteinen creamy & crunch -koostumus. Täydellinen nautittavaksi ennen treeniä ja heti kovan treenin jälkeen, jolloin keho tarvitsee proteiinia treenistä palautumiseen. Sopii nautittavaksi myös välipalana aterioiden välillä - pitää taatusti nälän loitolla. Vain vähän sokeria, runsaasti kuitua.

Maxim 40% protein bar Salty Caramel Karamellinmakuinen, merisuolaa sisältävä proteiinipatukka 50g

1,69 €

33,80 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.