Siirry suoraan sisältöön

Bio-Oil 60ml on ihonhoitoöljy arpiin ja raskausarpiin. Auttaa vähentämään arpien, raskausarpien ja ihonsävyn epätasaisuuksien näkymistä. Tehokas myös ikääntyvälle ja kuivuneelle iholle. Auttaa vähentämään sekä uusien että olemassaolevien arpien näkymistä. Auttaa vähentämään raskausarpien muodostumista raskauden, murrosiän ja nopean painonvaihtelun aikana sekä vähentää olemassaolevien raskausarpien näkymistä. Auttaa vähentämään ihonsävyn muutosten näkymistä ihotyypistä riippumatta. Auttaa tekemään ikääntyvästä ihosta joustavamman ja tasaisemman sekä säilyttämään ihon kosteuden sekä kasvoilla että vartalossa. Sisältää ainutlaatuisen PurCellin Oil™-ainesosan, joka ohentaa tuotteen koostumusta ja tekee siitä helposti imeytyvän.

Tuotekoodi
6001159111559
Paino (kg)
0.054
Pakkauskoko
0.06 l
Valmistusmaa
Etelä-Afrikka
Ainesosat
Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Anthemis Nobilis Flower Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Calendula Officinalis Extract, Glycine Soja Oil, Bisabolol, Tocopherol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 26100.
Käyttöohje
Levitä iholle kahdesti päivässä vähintään kolmen kuukauden ajan. Raskauden aikana levitä iholle kahdesti päivässä neljännestä raskauskuusta lähtien. Tulokset saattavat vaihdella yksilöllisesti. Antaa ihon hengittää eikä tuki ihohuokosia. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä rikkoontuneelle iholle. Mikäli ihoärsytystä ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä.
Säilytysohje
Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä suoran auringonvalon ulottumattomissa. Säilyvyysaika avaamisen jälkeen on 36 kuukautta.
Muut ominaisuudet
- Bio-Oil on erikoisihonhoitotuote, joka auttaa vähentämään arpien, raskausarpien ja ihosävyn epätasaisuuksien näkymistä. Ainutlaatuinen koostumus, joka sisältää mullistavan PurCellin Oil -ainesosan. On tehokas myös ikääntyvälle ja kuivuneelle iholle. Tuote on kehitetty sekä kasvoille että vartalolle.

Bio-Oil ihonhoitoöljy 60ml

11,35 €

189,17 €/l

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.