Siirry suoraan sisältöön
suosittelemme-muuttumisleikki

Virpi, Jari ja Sanna muuttumisleikissä – Prisman tuotteilla uudet tyylit

Mitä tapahtuu, kun kolme suomalaista kutsutaan muuttumisleikkiin ja kaikki tehdään Prisman valikoiman avulla? Stylisti Milla Muurimäki ja meikkitaiteilija Ilkka Ruotsalainen saivat aikaan kolme upeaa muodonmuutosta, joihin muuttumisleikin osallistujat olivat iloisen tyytyväisiä.

Yhteishyvä kutsui muuttumisleikkiin ruuhkavuosia elävän Sannan, nuoruusajan vaatteisiin pukeutuvan Jarin ja urheiluvaatteissa viihtyvän Virpin. Päiväkodissa työskentelevän Sannan pirteää luonnetta korostettiin räväkällä tyylillä. Jarille taas luotiin aikuisen miehen ajaton smart casual -kokonaisuus. Virpille löytyi moderni ja simppeli skandityyli, jonka ilmeeseen hän ihastui: - Vaatteet tulevat ehdottomasti käyttöön, Virpi kertoo.

Virpi oli jumittunut urheiluvaatteisiin

Kehon mittasuhteet Muurimäki huomioi valitsemalla Virpille sopivan mittaiset housut. Ne jättivät nilkat näkyviin ja loivat siron vaikutelman. Uuden tyylin kulmakiviksi valikoituivat mustat kävelykengät ja housut, joissa on valkoinen ruutukuosi.

- Vaatteet tulevat ehdottomasti käyttöön. Olen todella ihastunut uuteen lookiini ja suoristettuihin hiuksiin. Myös meikki on upea, Virpi kommentoi.

Virpi, 57 vuotta

Prisman muuttumisleikkiin saapunut espoolainen lähihoitaja Virpi jännitti kameraa, mutta uusi tyyli sai hänet puhkeamaan kukkaan. Stylisti Milla Muurimäki loihti Virpille simppelin skandityylin.

Lue juttu täältä
Ennen
Jälkeen

Jarille muuttumisleikki oli kesän kohokohta

Uuden tyylinsä suosikiksi Jari nimesi vihreän paidan, jota hän piti ihanan pehmeänä. Myös pikkutakki oli mieleinen, sillä se oli samaan aikaan lämpimän ja jämäkän oloinen, mutta ei liian kuuma.

Prisman muuttumisleikki oli Jarille yksi kesän kohokohdista. Hän totesi, että muutos kannattaa aina ja tyyliä kannattaa muokata elämänvaiheiden mukaan.

- Se, että näyttää ulkoisesti samalta kuin sisältä, on elämässä kannattavaa, Jari sanoo.

Jari, 52 vuotta

Tamperelainen erityisluokanopettaja Jari oli jämähtänyt lukiosta tuttuun sporttityyliin ja farkkuihin. Itsevarma ja energinen erityisluokanopettaja sanoi, että keski-ikäisten miesten perisynti on tekonuorekkuus.

Lue juttu täältä
Ennen
Jälkeen

Sanna haluaa nauttia elämästään

Sannan eläväinen persoona oli tärkeässä roolissa, kun stylisti Milla Muurimäki valitsi hänelle pitkän eläinkuosisen mekon sekä näyttävät, piikkikorkoiset nilkkurit. Muurimäki muistutti, että muodokasta vartaloa ei sovi piilotella. Siksi pitkän mekon kaveriksi kannattaa valita vyö tai jakku.

- Tämä tyyli on sellainen, etten olisi ikinä kokeillut sitä itse. Mutta se sopii minulle tosi hyvin, Sanna kiittelee.

Sanna, 38 vuotta

Sanna ei halua hidastella vaan nauttia elämästään. Pukeutuminen ei ole poikkeus. Prisman muuttumisleikissä stylisti ja meikkitaiteilija loihtivat Sannalle näyttävän mekkotyylin.

Lue juttu täältä
Ennen
Jälkeen

Tutustu Muoti kuuluu kaikille -kampanjan tuotteisiin