+ / - Hover over image to Zoom

Talouden horjuvasta kaaoksesta talouden hallintaan (Pehmeäkantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 95ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Verkkokaupassa:
47,38

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 2 – 4 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä alk. 3,95 €
Nouto pakettiautomaatista alk. 3,95 €
Toimitus kotiin alk. 4,95 €
Koko ihmiskunta on ajautunut edistyksen lupaaman paratiisin sijasta talouden helvetin esikartanoon. Taloudesta ja sen horjuvasta toiminnasta on lupausten sijaan tullut yksi sivilisaatiomme suurimmista uhkista. Arjessamme talouden kaaos ilmenee nälkänä, ravintotuotannon epävarmuutena, talousrikollisuutena, terrorismina, sotina, valtavina pakolaisvirtoina, ydinaseen käytön uhkina, velanhoitokyvyn ylittävä velkaantumisina, horjuvina pörssikursseina ja rahoitusmarkkinoina jne. Talouden kaaos on läsnä tavalla jos toisellakin miljardien ihmisten jokaisen päivän arjessa ja aja-tuksissa.

Erityisesti nyt digitaalisen talouden aikana kartellit, hintasopimukset huijaukset, veronkierto ja rikollisuus ovat nousseet markkinatalouden erityisen polttaviksi, päivittäisiksi ongelmiksi kaikkialla maailmassa. Kahden vuosi-sadan kuluessa on ollut noin 30 suurta koko maailmaa horjuttavaa talous-kriisiä.

Talouden ohjaamista vaikeuttaa myös se, että taloustiede on tieteenalana erittäin konservatiivinen. Tuskinpa millään muulla tieteen alalla syntyy yhtä vähän innovaatioita kuin taloustieteessä. Taloustieteen paradigmat ja niistä johdetut käytännöt eivät ole kyenneet seuraamaan reaalitaloudessa tapahtuneita muutoksia. Tässä teoksessa kuvataan talouden kehityksen päälinjat ja paljastetaan talouden todellinen kaaos koko karuudessaan. Tämän teoksen kannustava sanoma on se, että kirjassa esitellään talouden todellinen käyttöjärjestelmä: megasysteemiteoria. Se on talouden ”kaiken teoria” ja tarjoaa tulevaisuudessa toimivan työvälineen talouden laa-dukkaaseen ohjaukseen.

Teoksen tekijä, tietokirjailija Tapio Rissanen on kirjoittanut tämän uusia teitä talouteen avaavan mielenkiintoisen teoksen 42 kirjan ja 43 työvuoden kokemuksella.
EAN 9789525128482
Sivumäärä 380
Kustantaja Pohjantähti
Tekijä, kirjoittaja Rissanen, Tapio
Asiasana kansainvälinen talous, kansantalous, markkinatalous, taloudellinen kehitys, taloudelliset kriisit, taloushistoria, talouspolitiikka, talousteoriat
Julkaisupäivä 2017
Julkaisuvuosi 2017
ISBN-13 9789525128482
YKL 36
Tuoteformaatti Pehmeäkantinen kirja
Kirjan toimitusaika Toimitusaika 2 - 4 arkipäivää
Kirjan saatavuus Saatavana, varastotuote
Kirjan kieli suomi
Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Anna palautetta myymälään tai verkkokauppaan:
Lähetä sähköpostia ›

Myymälöiden ja verkkokaupan
asiakaspalvelun yhteystiedot ›

Ohjeet

Täältä löydät ohjeet ja vastaukset
yleisimpiin kysymyksiin:
Katso usein kysytyt kysymykset ›
Lue asiakaspalvelun ohjeet ›

© SOK

Sivukartta
Käyttöehdot

SOK

PL 1
00088 S-RYHMÄ
Y-tunnus 0116323-1

Maksutavat: