Siirry suoraan sisältöön

Osta nyt ja nouda ostoksesi myymälästä kahden tunnin sisällä, ilman toimituskuluja!

Lue miten Prisma.fi-myymälänouto toimii

Kirjan tarkoituksena on kokoavasti pohtia ruokatutkimuksen menetelmiä erilaisista tutkimuksellisista näkökulmista käsin. Tavoitteena on nostaa esiin menetelmällinen moninaisuus, jollaista tarvitaan, kun tutkitaan moniulotteista ilmiötä syöminen ja ruoanvalmistus. Artikkelikokoelman läpäiseviä teemoja ovat ruoanvalinta, ruoan valmistaminen, ruokakulttuuri, tutkimusmenetelmälliset valinnat ja oppiminen. Niitä tarkastellaan arjen ja kotitalousopettajan koulutuksen kontekstissa. Kirjassa on kahdeksan artikkelia, joiden näkökulmissa yhdistetään kasvatustieteen, yhteiskuntatieteiden, historiatieteiden ja työntutkimuksen näkökulmia.

Ruoka, kulttuuri ja oppiminen

33,30 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Huomaa pidempi toimitusaika

Tämä kirja on hankintatuote, joten emme valitettavasti voi antaa tarkkaa arviota toimitusajasta.

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.