Ravintolaruoka asiakkaiden, ravintolakeittiön ja ravitsemuksen näkökulmasta (Pehmeäkantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 114ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
56,20
Saatavuus:

Toimitusaika 7 - 22 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Ravintolaruokailu lisääntyy, mutta ravintolaruokaa on tutkittu yllättävän vähän. Miten usein asiakkaat ruokailevat ravintoloissa? Kasautuuko ravintola-ruokailu joillekin asiakasryhmille? Mitä mieltä asiakkaat ovat ravintolaruoasta? Entä miten ravintolaruoka valmistetaan ja mitä ruokia ravintoloissa tarjotaan? Onko ravintolaruoka epäterveellistä, niin kuin usein oletetaan vai vastaako ravintolaruoan ravintosisältö ravitsemussuositusten vaatimuksia?

Tämä väitöstutkimus rakentaa kokonaiskuvaa ravintolaruoasta ja sen vaikutuksesta ihmisten ravitsemukseen kolmen näkökulman avulla. Ravintoloiden à la carte -ruokaa tutkitaan ravintoloissa ruokailevien asiakkaiden, ruokaa valmistavan keittiön ja ravitsemuksen näkökulmista. Ainutlaatuista tutkimuksessa on 12 ravintolan koko à la carte -tarjonnan ravintosisällön laskeminen.

Tuloksissa kuvataan ruokailutiheydet erityyppisissä ravintoloissa, ravintola-ruokailun kasautuminen vakioruokailijoille; ravintoloiden ruoan­valmistusmallit ja annosmallit sekä keittiön käsitys hyvästä ruoasta. Ravintoloiden à la carte -annosten ravintosisältö on laskettu ja sitä verrataan suosituksiin.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.