Ravintolaruokailu lisääntyy, mutta ravintolaruokaa on tutkittu yllättävän vähän. Miten usein asiakkaat ruokailevat ravintoloissa? Kasautuuko ravintola-ruokailu joillekin asiakasryhmille? Mitä mieltä asiakkaat ovat ravintolaruoasta? Entä miten ravintolaruoka valmistetaan ja mitä ruokia ravintoloissa tarjotaan? Onko ravintolaruoka epäterveellistä, niin kuin usein oletetaan vai vastaako ravintolaruoan ravintosisältö ravitsemussuositusten vaatimuksia? Tämä väitöstutkimus rakentaa kokonaiskuvaa ravintolaruoasta ja sen vaikutuksesta ihmisten ravitsemukseen kolmen näkökulman avulla. Ravintoloiden à la carte -ruokaa tutkitaan ravintoloissa ruokailevien asiakkaiden, ruokaa valmistavan keittiön ja ravitsemuksen näkökulmista. Ainutlaatuista tutkimuksessa on 12 ravintolan koko à la carte -tarjonnan ravintosisällön laskeminen. Tuloksissa kuvataan ruokailutiheydet erityyppisissä ravintoloissa, ravintola-ruokailun kasautuminen vakioruokailijoille; ravintoloiden ruoanvalmistusmallit ja annosmallit sekä keittiön käsitys hyvästä ruoasta. Ravintoloiden à la carte -annosten ravintosisältö on laskettu ja sitä verrataan suosituksiin.
Ravintolaruoka asiakkaiden, ravintolakeittiön ja ravitsemuksen näkökulmasta
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.