Lautasliinat ja juhlatarvikkeet

Asiakasomistajapäivät

Hyödyntääksesi alennuksen tulee sinun olla kirjautunut S-tunnuksella. Lopullisen alennetun hinnan näet ostoskorissa. Kampanja voimassa su 17.11. asti.

Katso tuoteryhmäkohtaiset alennusprosentit täältä ->

Aina on aihetta juhlaan, eikä kekkereitä voi koskaan olla liikaa! Juhlapaikan koristelu on iso osa kokemusta ja Prisman valikoimasta löytyy kaikki tärkeimmät juhlatarvikkeet, jotta juhlistasi tulisi unohtumattomat.

Meiltä saat paljon erilaisia ilmapalloja: koristepalloja, värikkäitä palloja eri kuoseilla, numeropalloja ja ilmapalloja nimellä varustettuna. Juhlapöydän kattamiseen löydät laajan valikoiman juhlaserviettejä jokaisen juhlasankarin mieltymyksiin unohtamatta tietysti hauskoja viirinauhoja ja bannereita. Lasten (ja miksei aikuistenkin) juhlissa parasta ovat ehdottomasti lahjapussit ja meillä kaverilahjapusseja onkin aina yksivärisistä Minion-aiheisiin pusseihin.

Kutsukortteja on kiva askarrella itse ja tarvikkeet tähän löydät askarteluosiostamme. Jos kuitenkin haluat käyttää aikaasi johonkin muuhun kuin askarteluun, saat meiltä erilaisia valmiita kutsukortteja, kuten esimerkiksi prinsessakortteja, autoko