Julkaisun tarkoituksena on tukea työturvallisuuden ja työsuojelun yhteistoiminnan toteuttamista hotelli- ja ravintola-alan työpaikoilla. Siinä käsitellään työturvallisuuteen liittyviä työnantajan ja työntekijän velvollisuuksia sekä työsuojelun yhteistoimintaa. Julkaisussa annetaan alan työhön, työoloihin ja työympäristöön soveltuvia suosituksia. Julkaisu on tarkoitettu alan työnantajan edustajille ja työsuojelun yhteistoimintahenkilöille sekä työterveyshenkilöille ja oppilaitoksille.
Hotellin ja ravintolan työturvallisuus
Huomaa pidempi toimitusaika
Huomaa pidempi toimitusaika
Tämä kirja on hankintatuote, joten toimitusaika voi olla tavallista pidempi. Arvioitu toimitusaika on noin 1–4 viikkoa.
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
- Ilmainen palautus 30 päivää
- Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 100 € ostoksille.
- Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.