Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Pelaaminen ei lopu kun peli loppuu. Pelaa pelejä, kuuntele musiikkia ja pelaa ystävien kanssa. Se sopii sinulle. Koko ajan. Siksi suunnittelimme G435-kuulokemikrofonin vastaamaan kaikkiin elämäsi tarpeisiin. Langattoman LIGHTSPEED-kuulokemikrofonin ja Bluetooth®-yhteyden yhdistelmä antaa sinulle vapaan langattoman yhteyden tietokoneeseesi, puhelimeesi ja muihin laitteisiin. 40 mm:n kaiutinelementit tuottavat mahtavan äänen ja keilanmuodostavat mikrofonit poistavat sekä taustamelun että tarpeen mikrofonin varrelle. Sillä on myös CarbonNeutral®-sertifiointi, ja se on valmistettu vähintään 22-prosenttisesti kierrätetystä muovista. Paino 165gr.

Logitech langattomat Bluetooth-pelikuulokkeet Lightspeed G435 musta

arvosana4,2/5

(6)arviota
79,95 €

Toimitettuna

Saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Saatavilla

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Arviot

arvosana4,2/5

  • Nimetön

    arvosana3/5

    Itku lyhyestä ilosta. Minulla oli nämä käytössä useamman kuukauden ja olin tyytyväinen, kevyet ja mukavat päässä, äänenlaatu ok, käytin useamman kerran viikossa, mutta en päivittäin . Kuukausien käytön jälkeen alkoi kuulokkeet reistaamaan: lataus ei kestänyt tuntiakaan, yhteys koneeseen ja/tai PS4 konsoliin hävisi ilman syytä ja nopealla sai heittää tuleeko takaisin ilman kauheaa vekslaamista (kuulokkeiden uudelleen käynnistäminen, koneen/konsolin uudelleen käynnistäminen etc.) ja usein vika palautui pian uudestaan. Palautin takuussa.

    1 vuosi sitten
  • Nimetön

    arvosana5/5

    Tosi hyvät kuulokkeet. Suosittelen erittäin paljon tätä tuotetta kaikille, etenkin pelaajille, mahtavan kirkkaat äänet ja jytevät bassot!

    2 vuotta sitten

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.