Siirry suoraan sisältöön

- Hienostunut, luonnollisista ainesosista valmistettu jokapäiväisen terveellisen ravinnon resepti. Houkuttelevaa ja maukasta. - Ei vehnää, maissia, soijaa. - Ravitsemukselliset edut: vastustuskyky, hampaat, turkki, tauriini. Brit Premium by Nature Cat Adult Chicken on hienostunut, luonnollisista ainesosista valmistettu resepti aikuisille kissoille. Se valmistetaan laadukkaasta kanasta, joten se on helposti sulavaa ja siinä on herkullinen maku. Reseptiin on lisätty erilaisia vihanneksia, hedelmiä, omega-3-pitoisia öljyjä, vitamiineja ja mineraaleja, jotka auttavat ylläpitämään kiiltävää turkkia, terveitä hampaita ja luustoa sekä yleistä elinvoimaa. Luonnolliset antioksidantit ja prebiootit vahvistavat immuunijärjestelmää. Reseptiin on lisätty tauriinia, mikä on kissoille välttämätön aminohappo. BPC:n reseptit eivät sisällä yleisesti käytettyjä viljoja kuten vehnää, maissia, ja soijaa.

Tuotekoodi
8595602553129
Paino (kg)
1.5
Pakkauskoko
1.5 kg
Valmistusmaa
Tšekki
Ainesosat
Koostumus: Dehydratoitu kana 40 %, riisi, kananrasva, herne, kuivattu omenamassa, hydrolysoitu kananmaksa 2 %, lohiöljy 1 %, kuivattu pinaatti 0,5 %, mannan-oligosakkaridit (150 mg/kg), frukto-oligosakkaridit (120 mg/kg), yucca schidigera (80 mg/kg), kuivattu rosmariini (11 mg/kg), kuivattu neilikka (11 mg/kg), kuivatut sitrukset (11 mg/kg), kuivattu kurkuma (11 mg/kg).
Käyttöohje
Kissan mieltymyksistä riippuen voit tarjota ravinnon kuivana, vedellä kostutettuna tai yhdessä Brit Premium-pussiruokien kanssa. Suositeltu päiväannos on esitetty annostelutaulukossa. Antaessasi uutta ravintoa ensimmäistä kertaa sekoita sitä aiempaan ravintoon ja nosta Brit Premium -ravinnon osuutta vähitellen 3-5 päivän aikana. Muista aina huolehtia siitä, että kissalla on kupissa raikasta juomavettä.
Säilytysohje
Parasta käytettynä ennen pakkaukseen merkittyä päivämäärää. Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa suoralta auringon valolta suojattuna.

Brit Premium by Nature Kanaa aikuisille kissoille 1,5 kg

9,09 €

6,06 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.