Siirry suoraan sisältöön

RUST-OLEUM LITTLE STARS Kaluste- ja Lelumaali. Kunnosta ja tuunaa huonekaluja ja leluja Rust-Oleum Little Stars kaluste- ja lelumaalilla. Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen. Soveltuu täydellisesti käytettäväksi lasten sänkyihin, huonekaluihin ja puisiin leikkikaluihin. Mattaviimeistely on kulutuksenkestävä ja hankauksen kestävä. Maalia voidaan levittää suoraan käsittelemättömälle tai maalatulle puupinnalle, tiili-, kivi-, rappauspinnalle, useimmille muovipinnoille, paperille tai mille tahansa kovalle pinnalle, joka on pohjamaalattu (metalli, muovi jne.). Vain sisäkäyttöön. 

Tuotekoodi
5413436076436
Korkeus (cm)
7.7
Leveys (cm)
7.4
Syvyys (cm)
7.4
Paino (kg)
0.32
Valmistusmaa
Belgia
Ainesosat
≥10% - ≤25% Titaanioksidia, ≤0,1% 1,2-bentsisotiatsol-3 (2H)-onia, ≤0,1% 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-oninia ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oninia (3:1)
Käyttöohje
Esikäsittely: Testaa maalia ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle. Varmista, että pinta on sileä, puhdas ja kuiva, eikä siinä näy merkkejä vahasta, kiillotusaineista, öljystä tai muista epäpuhtauksista. Hio maalattuja pintoja kevyesti hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemättömät metallit ensin sopivalla pohjamaalilla. Levitys: Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C - +32 °C. Levitä tuote siveltimellä tai lyhytnukkaisella mohairtelalla puunsyiden mukaisesti. Riittoisuus: Noin 14 m²/l per kerros. Normaalisti 2 maalikerrosta riittää. Kuivumisaika: Kosketuskuiva 1 h kuluttua. Uudelleen maalattavissa 2 h kuluttua. Täysin kuiva 4 h kuluttua. 
Säilytysohje
Sulje astia huolellisesti käytön jälkeen uudelleenkäyttöä varten. Maalin uudelleen käyttö voi pienentää tuotteiden ympäristövaikutusta niiden elinkaaren aikana. Säilytä maali kuivassa, viileässä tilassa, jossa lämpötila ei laske pakkaselle.
Muut ominaisuudet
 • Erittäin riittoisa
 • Sopii suurimmalle osalle kodin pinnoista
 • suojaavaa pintakerrosta ei tarvita
 • Lelujen turvallisuusstandardin BS EN 71-3:2019 mukainen

Rust-Oleum Little Stars Kaluste- ja Lelumaali 250ml Haltijavuori

17,90 €

71,60 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitustavat

 • Toimitus nouto­pisteeseen

  alk. 4,95 €
  Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

 • Kotiinkuljetus

  alk. 9,90 €
  Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
 • Ilmainen palautus 30 päivää
 • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
 • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.