Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Langaton PRO-hiiri suunniteltiin parhaaksi mahdolliseksi pelihiireksi e-urheilun ammattilaisia varten. Logitech G teki yli kahden vuoden ajan yhteistyötä yli 50 kilpapeliammattilaisen kanssa ja pyrki yhdistämään täydellisen muodon, painon ja tuntuman langattomaan LIGHTSPEED-tekniikkaan ja HERO 16K -tunnistimeen. Tuloksena on ylivoimaisen suorituskykyinen ja tarkka pelihiiri, joka antaa käyttäjälleen voittamiseen tarvittavat työkalut ja itseluottamuksen. Logitech G Pro Wireless pelihiiressä on tarkka Hero-sensori, säädettävä 16,000 DPI resoluutio ja langaton yhteys. Ammattilaisille langattomuus on olennaisen tärkeää. Hiiren johto saa aikaan kitkaa ja häiriöitä, joille ei ole sijaa ammattimaisessa e-urheilussa. Tämä innovatiivinen, koko matkalta langaton tekniikka murtaa viiveiden, yhteysongelmien ja virrankäytön asettamat rajoitukset ja tuottaa vakaan viiveettömän yhteyden yhden ms:n päivitysnopeudella – ilman johtoja. Lisätietoja LIGHTSPEEDista. Langatonta Logitech G PRO -pelihiirtä voidaan käyttää valmiiksi asetetuilla painikemäärityksillä tai se voidaan mukauttaa täysin oman maun mukaan Logitech Gaming Software (LGS) -ohjelmistolla. Kaikkiin kuuteen painikkeeseen voidaan myös määrittää muun muassa pelin sisäisiä komentoja. Langatonta PRO-hiirtä voidaan mukauttaa noin 16,8 miljoonalla värillä1. Ominaisuus on täydellinen tiimisi värin esittelemiseen, kokoonpanosi yksilöimiseen tai synkronoimiseen muiden G-tuotteiden kanssa. LIGHTSYNC mahdollistaa myös muun muassa väritehosteet, jotka reagoivat pelitapahtumiin, äänen visualisoinnin ja näytön värien mallintamisen. Kaikki tämä voidaan ohjelmoida LGS-ohjelmistolla. Lisätietoja LIGHTSYNCista. Hiiren sisäisen muistin ansiosta voit tallentaa määrityksesi LGS-ohjelmistolla suoraan hiireen, jossa ne ovat turnauksissa nopeasti ja vaivatta käytettävissä. Hiiriasetukset pysyvät samoina, pelasit sitten kotona tai lavalla. Enää ei tarvitse asentaa erityisiä ohjelmistoja tai määrittää asetuksia uudelleen. Voit siirtyä suoraan peliin. Lataa LGS nyt.

Logitech langaton pelihiiri G Pro

arvosana4,7/5

(7)arviota
99,00 €

Toimitettuna

Saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Saatavilla

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Arviot

arvosana4,7/5

  • Nimetön

    arvosana5/5

    Loistava hiiri pelaamiseen. Kaiken kaikkiaan loistava hiiri Logitechin softan kanssa. Tulee todella helpoksi esimerkiksi säätää hiiri FPS tai MMO peleihin :)

    2 vuotta sitten
  • Nimetön

    arvosana4/5

    Hyvä hiiri. Hyväksi todettu hiiri. Hieman muovinen, mutta tukeva rakenne. Tarkka, nopea ja langaton yhteys toimii erinomaisesti ja täysin viiveettä. Muotoilu pelkistetty, ei ehkä toimistotyöläiselle se paras hiirivaihtoehto, mutta sekalaisessa viihde / peli / työkäytössä toiminut hyvin.

    2 vuotta sitten

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.