Siirry suoraan sisältöön

Osta nyt ja nouda ostoksesi myymälästä kahden tunnin sisällä, ilman toimituskuluja!

Lue miten Prisma.fi-myymälänouto toimii
hero-aitienpaiva

Mitä äitienpäivälahjaksi – 27 uutta lahjaideaa

Äitienpäivän lahjaideoita mietitään nyt suomalaiskodeissa toden teolla. Mielessä ovat äitienpäivän askartelu, kortti-ideat ja tietysti sekä toivotut että hauskat äitienpäivälahjat. Tutustu äitienpäivän 2024 vinkkeihin ja tilaa helposti Prisman kotimaisesta verkkokaupasta.

Äidit ovat rakkaita ja tärkeitä. Niin ovat myös mummit, mummat ja muut isoäidit. Ei ihme, että äideille ja äitiyden juhlistamiselle omistettu päivä on yksi vuoden suurista juhlapäivistä. Siniristiliput vedetään jälleen salkoon ja äitejä hemmotellaan herkullisella aamiaisella tai brunssilla. Lapset askartelevat äitienpäiväkortteja tai tekevät päiväkodissa lahjan ja jopa äitienpäivärunon.

Vinkki: Milloin on äitienpäivä? Se on helppo muistaa, sillä äitienpäivää vietetään Suomessa toukokuun toisena sunnuntaina. Vuonna 2024 äitienpäivä on 12.5.

Äitienpäivän lahjaideoita – kaikkea kirjoista kukkiin ja pyörästä pikakameraan

Mitä äitienpäivälahjaksi 2024? Se onkin kevään suurimpia ja tärkeimpiä kysymyksiä. Jotain itse tehtyä eli vaikkapa askarreltu DIY-äitienpäivälahja saa aina äidin iloiseksi. Mutta kaikki muutkin äitienpäivän lahjaideat ovat tervetulleita. Äidit ovat erilaisia, joten keräsimme monenlaisia uusia äitienpäivän lahjaideoita

Sähköpyörä on äidin toivelahja

Kun kevät on parhaimmillaan, alkaa pyöräilykausi. Äiti ansaitsee lenkille tai työmatkoille kunnon sähköpyörän, tietysti asiallisine varusteineen ja asuineen.

Lukemista ja muistelua äidin kesään

Oletko kertonut äidillesi, miten tärkeä hän on sinulle? ”Sinulle äiti - Kirja meistä” on persoonallinen muisto äidillesi ja kertomus teistä kahdesta. ”Muistoja hänestä” taas on sydäntävihlovan kaunis romaani tunteikkaiden kertomusten taiturilta. Tai haluaisikohan äiti lukea rakastetun kirjailijan Eeva Kilven elämästä, kirjallisuuden voimasta ja rajat ylittävästä ystävyydestä?

Kauneutta ja hyvinvointia rakkaalle äidille

Tästä äiti tykkää. Revamp-merkin automaattikiharrin tekee työn hänen puolestaan ja tuloksena ovat upeat Hollywood-kiharat ilman vaivaa. Saman merkin hiustenkuivaajassa taas yhdistyvät ammattimainen teknologia ja suorituskyky, jonka ansiosta äidin hiuksista tulee sileät, pehmeät ja kiiltävät. Ja sitten Beurer-merkin hierontalaite – sen monipuolinen hierontatekniikka auttaa parantamaan yleistä hyvinvointia, lievittämään kipua, ylläpitämään kuntoa, rentoutumaan, kuntouttamaan lihaksia ja ehkäisemään väsymystä.

Ps. Äidistä saa hyvät kuvat Fujifilmin pikakameralla.

Äitienpäivän parhaat älylahjat

Älykello on äidin toivelahja. Onko mitään tyylikkäämpää kuin Garminin Venu 2-malliston älykello shamppanjasävyllä? Siinä on kattavat hyvinvoinnin ja suoritusten seurantaominaisuudet, jotka auttavat ymmärtämään paremmin, mitä kehossa tapahtuu. Tai sitten äidille uusi musta ja tyylikäs Applen iPhone 15 -älypuhelin, jonka kanssa Popsocketsin puhelinpidike on täydellinen yhdistelmä. JBL:n mustissa ja langattomissa Tune Beam -kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus, jota äiti takuulla arvostaa.

Lue myös: Älypuhelinten hyödylliset lisätarvikkeet

Vinkki: Prisman valikoimista löydät myös lahjan odottavalle äidille. Häntä voisi ilahduttaa JBL:n pinkki Bluetooth-kaiutin, kirja ”Aikamatka hyvään elämään - Parhaat neuvot sadan vuoden takaa” tai todella kaunis Lapuan Kankureiden Jättipyyhe Sade.