Siirry suoraan sisältöön

- Kalkkunaa sisältävä kissan täysravinto - 1–12 kuukauden ikäisille kissanpennuille - Omega-3-rasvahappoja aivojen ja näön kehitykseen - 50/50-suhteessa lihasuikaleita ja kastiketta - Ei viljaa eikä lisättyä sokeria - Valmistettu Euroopassa PrimaCat Kalkkunaa kastikkeessa kissanpennuille -märkäruoka pitää huolta siitä, että kissanpentusi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet helposti houkuttelevassa muodossa. Resepti on suunniteltu tukemaan 1–12 kuukauden ikäisen kissanpennun kasvua. Kissanruokaan lisätty omega3-rasvahappo edistää kissanpennun aivojen ja näön kehitystä. Lihaisassa täysravinnossa on puolet kastiketta ja puolet herkullisia kalkkunanmakuisia lihasuikaleita. Eläinperäisen proteiinin saannista on huolehdittu valmistamalla lihasuikaleet 88 %:sti liha- ja eläinperäisistä raaka-aineista. Tämä märkäruoka kissanpennuille on täysin viljaton eikä sisällä maissia, soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia. Lisäksi PrimaCat-kissanruoissa ei ole kissalle tarpeetonta lisättyä sokeria.

Tuotekoodi
6438554000353
Paino (kg)
0.085
Pakkauskoko
0.085 kg
Valmistusmaa
Tšekki
Ainesosat
Koostumus: 88 % liha- ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa (14 % kalkkunaa), mineraalit, öljyt ja rasvat (1 % lohiöljy), kasviperäiset tuotteet (0,4 % inuliini), hedelmät (0,1 % kuivattu karpalo). Kastikkeen ja fileen suhde 50/50.
Käyttöohje
Tarjoile huoneenlämpöisenä.
Säilytysohje
Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero ks. pakkaus.

PrimaCat Classic Kalkkunaa kastikkeessa pennuille 85 g

0,60 €

7,06 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.