Siirry suoraan sisältöön

NIVEA Derma Skin Clear Toner -kasvovesi on kehitetty erityisesti palauttamaan epäpuhtaan ihon tasapaino. Se kirkastaa ihoa ja vähentää sen öljyisyyttä ja ylimääräistä kiiltoa. Vegaaninen koostumus sisältää salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti tukkimatta ihohuokosia. Ihon kunto paranee näkyvästi vain 7 päivässä! Derma Skin Clear -sarjan tuotteet ovat epäpuhtaan ihon pelastus! Ei sisällä etyylialkoholia. Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illoin puhdistamalla iho epäpuhtaalle iholle sopivalla Derma Skin Clear Anti-Blemish Wash Gel -kasvojenpuhdistusgeelillä ja viimeistele iho Derma Skin Clear Toner -kasvovedellä. Yöksi vaikuttamaan Derma Skin Clear Chemical Exfoliator - kemiallinen yökuorintavoide, joka huuhdotaan vasta aamulla pois. Käytä Derma Skin Clear -tuotesarjan toista kuorintaa Anti-Blemish Scrub -kuorintavoidetta noin 2-3 kertaa viikossa vaihtoehtona yökuorintavoiteelle. Valitse hoitavaksi voiteeksi omiin ihotarpeisiisi sopiva NIVEA-kosteusvoide. Niasiiniamidi + Salisyylihappo = Tehokas yhdistelmä! Salisyylihappo on kemiallinen kuorija ja tunnetuin BHA eli beta-hydroksihappo. Vaikka salisyylihappo ja niasiiniamidi ovat tehokkaita yksinäänkin, niiden yhteiskäytöstä on hyötyä ihonhoitorutiinissasi. Kemiallisena kuorijana salisyylihappo voi tehdä ihosta kuivantuntuisen. Niasiiniamidi voi auttaa tasapainottamaan hapon sivuvaikutuksia lisäämällä ihon kykyä säilyttää kosteutta, palauttamalla suojakerroksen ja vähentämällä punoitusta. Mikä aiheuttaa epäpuhtauksia? On useita syitä miksi iho on taipuvainen epäpuhtauksiin. Epäpuhtauksiin taipuvaisuus johtuu usein hormonaalisista muutoksista, joita tapahtuu murrosiässä ja totta kai muulloinkin, kun hormonaalisia muutoksia esiintyy, esimerkiksi naisilla ennen kuukautisia tai raskauden aikana. Mutta sen voivat aiheuttaa myös muut tekijät, kuten stressi, väsymys, ruokavalio, UV-säteily ja ilmansaasteet.

Tuotekoodi
4005900974921
Paino (kg)
0.2
Pakkauskoko
0.2 l
Valmistusmaa
Saksa
Ainesosat
Aqua, Methylpropanediol, PEG-8, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Salicylic Acid, Maris Sal, Carnitine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Parfum
Käyttöohje
Käytä aamuin illoin. Levitä hellävaraisesti kasvoille käsin tai vanulapun avulla. Vältä silmänympärysaluetta. Älä huuhtele. Kierrätä pakkaus muovina.

NIVEA 200ml Derma Skin Clear Toner -kasvovesi

7,35 €

36,75 €/l

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.