Siirry suoraan sisältöön

Comfort Sunfresh -huuhteluaine tekee pyykistäsi ihanan pehmeää ja antaa intensiivistä raikkautta joka pisarassa. Comfort Sunfresh on täydellinen huuhteluaine sinulle, joka arvostat ihanan ilmavaa ja pehmeää pyykkiä. Kun vaatteesi tuoksuvat hyvältä, tunnet myös olosi hyväksi – koko päivän. Siksi olemme kehittäneet Comfort Refresh Sunfresh -huuhteluaineen, joka tekee vaatteistasi raikkaita, pehmeitä ja tuoksuvia. Pitkäkestoinen raikas ja mieto tuoksu, raikkaat ja pehmeät vaatteet. Comfort Sunfresh -huuhteluaineessa on kerroksellinen tuoksumaailma. Ylätuoksu sisältää mandariinia, keskituoksu jasmiinia ja setriä. Aisti luonnollinen ja raikas tuoksu, jota rakastat ympäri vuoden. Comfort -huuhteluaineella on pehmentävä vaikutus pyykkiisi. Se auttaa tasoittamaan vaatteiden kuidut, tekee niistä erityisen ilmavia, poistaa ryppyjä ja helpottaa silitystä. Huuhteluaine vähentää sähköisyyttä, suojaa pahoilta hajuilta ja auttaa säilyttämään vaatteidesi värin ja muodon. Suositun Comfort-huuhteluaineen uusi, parannettu koostumus tarjoaa täydellisen suojan vaatteillesi, jotta voit nauttia pidempään kestävästä raikkaudesta. Huuhteluaine on tiiviste, mikä pienentää pakkausta ja annostusta. Yhdestä pullosta saat 100 pesua. Comfort Refresh Sunfresh huuhteluaine pakkaus on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista ja se on 100 % kierrätettävä, nyt 20 % vähemmän muovia kevyessä pullossa. Kaikki vaikuttavat aineet ovat myös 100 % biohajoavia, mikä on hyvä ympäristölle. Käytä seuraavasti: Kaada 35 ml:n annos Comfort-huuhteluainetta suoraan pesukoneen huuhteluainelokeroon suosikkipesuaineesi viereen. Älä kaada suoraan kankaalle. Valitse ohjelma ja anna koneen hoitaa loput. Comfort on aito ja alkuperäinen huuhteluaine, jota on käytetty vaatteiden hoidossa yli 50 vuoden ajan. Yhdestä Comfort-huuhteluainepullosta saat 100 pesua. Comfort-huuhteluaineen edut • Tekee vaatteista ja pyyhkeistä pehmeitä ja tuoksuvia • Vähentää staattista sähköä • Helpottaa vaatteiden silitystä ja muuta vaatehuoltoa • Säilyttää tekstiilien värin ja muodon • Antaa vaatteille raikkautta, joka kestää koko päivän • Suojaa hajuilta

Tuotekoodi
8720181249099
Paino (kg)
1.8
Pakkauskoko
1.8 l
Valmistusmaa
Italia
Ainesosat
5-15%: Kationisia tensidejä. <5%: Hajustetta, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, DMDM Hydantoin, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Käyttöohje
To use: • Dose into your washing machine drawer. • Wash and dry hands after use. • Do not pour directly onto fabrics. • Store between 5ºC and 25ºC. • You do not need to dilute.
Sertifikaatit
AISE

Comfort Refresh Sunfresh Huuhteluaine Mieto tuoksu 1800 ml 100 pesua

5,79 €

3,22 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.