Siirry suoraan sisältöön

Neutral Colour Pyykinpesukapseli kirjopyykille (12 kpl pakkaus) on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Neutral Colour Pyykinpesukapseli ei sisällä väriaineita, mikä vähentää allergisia ihoreaktioita sekä ihoärsytystä. Pesukapseli poistaa tehokkaasti likaa ja tahroja. Neutralin pesukapselit ovat allergiaystävällisiä ja kehitetty yhteistyössä Norjan, Ruotsin ja Tanskan Astma- ja allergiayhdistyksen kanssa (Asthma Allergy Nordic). Niillä on myös pohjoismainen ympäristömerkki – Joutsenmerkki. Neutral Color -pyykinpesukapseli poistaa tehokkaasti myös vaikeita tahroja. Kirjopesuaine on dermatologisesti testattu sekä hyväksytty. Pesukapseli on suunniteltu värillisille vaatteilla. Ne pitävät vaatteesi puhtaana ja hellävaraisuutensa ansiosta myös iho voi paremmin. Pyykinpesukapseli sopii kiireiseen arkeen, laita vain pesukapseli pesukoneeseen yhdessä pyykin kanssa ja käynnistä ohjelma. Lastenvaatteista liinavaatteisiin – Neutral-pyykinpesukapselia voit käyttää koko perheen pyykille, sillä pesukapseleiden koostumus on hellävarainen iholle. Neutral-pyykinpesukapselit on kehitetty erityisesti värillisille vaatteille (kirjopesu), jotta vaatteet pitäisivät värinsä pidempään ja välttyisit ihoärsytykseltä. Neutral Color Pyykinpesukapseli – edut: • Tehokas lianpoistaja • Kehitetty ehkäisemään ihoallergioita • Hajusteeton ja väriaineeton • Dermatologisesti testattu • Allergiaystävällinen • Auttaa vaatteitasi pitämään värinsä pitkään • Ympäristömerkki eli Joutsenmerkki Neutral-sarjasta löytyy paitsi pesuaineita ja huuhteluaineita, myös tuotteita henkilökohtaisen hygienian hoitoon, kuten suihkusaippua, shampoo ja ihovoide. Sarjassa on tuotteita myös lapsille ja vauvoille, kuten kosteusliina ja ihonhoitoöljy. Kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia. Jokainen iho on erilainen, mikä tarkoittaa, että sama tuote ei sovi jokaiselle perheenjäsenelle. Tässä tulee Neutral avuksi. Tavoitteenamme on huolehtia koko perheen ihosta tarjoamalla hellävaraisia tuotteita jokaiselle ihotyypille. Alkaen normaalista ihosta herkkään ihoon, vauvan ihosta helposti ärsyyntyvään ja reagoivaan ihoon. Jokainen Neutral-tuote pesuaineesta käsirasvaan – ja kaikkeen siltä väliltä – auttaa sinua huolehtimaan ihostasi hellävaroen joka päivä. Tiesithän että saatavana on myös Neutral White Pyykinpesukapseli valkopyykille.

Tuotekoodi
8720181122019
Paino (kg)
0.329
Pakkauskoko
12 kpl
Valmistusmaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Ainesosat
15-30%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa. 5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Entsyymejä, Fosfonaattia.||INGREDIENTS: MEA Palmkerneleate, Mono Propylene Glycol, Glycereth-6-cocoate, Glycerol, Sodium Laureth Sulfate, PVA, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Protease, PVP-VI, Amylase, Lipase, Denatonium Benzoate.
Käyttöohje
ANNOSTELU: Käytä 1 kapseli normaalin ja erittäin likaisen pyykin pesuun pehmeässä, keskikovassa tai kovassa vedessä (2–5 kg). Käytä 2 kapselia suurissa koneissa (6–8 kg). 1. Pudota kapseli pesurummun pohjalle. 2. Lisää pyykit koneeseen. 3. Nauti puhtaasta pyykistä. PARHAAN PESUTULOKSEN SAAMISEKSI: Pudota kapseli pesurummun pohjalle ENNEN vaatteita. Älä käytä esipesua. Älä käytä käsinpesuun tai liotukseen. Älä täytä pyykkikonetta liian täyteen. Säilytä suojassa kuumuudelta, kosteudelta ja auringonvalolta. Jos kapselista jää pesuainejäämiä vaatteisiin, huuhtele ne pois lämpimällä vedellä. Pesemällä täysiä koneellisia ja valitsemalla matalan pesulämpötilan pesuohjelman, vähennät pyykinpesun ympäristövaikutuksia. Liian suuri annostus ei paranna pesutulosta, lisäksi se on haitallista ympäristölle. Kapselin pintaan on lisätty katkeraa ainetta, jotta lapset eivät vahingossa nielisi tuotetta. Pese kädet sen jälkeen, kun olet käsitellyt kapselia.
Säilytysohje
Sulje pakkaus aina käytön jälkeen.
Sertifikaatit
Allergia- ja astmaliiton merkki; Green Dot; Kierrätysmerkki; Pohjoismainen ympäristömerkki (Joutsen)

Neutral Colour Hajusteeton Pyykinpesukapseli Joutsenmerkki 12x26,6g 12 pesua

5,69 €

0,47 €/kpl

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.