Siirry suoraan sisältöön

Ajattomia ja aitoja reseptejä, jotka on luotu rakkaudella 25 vuoden kuluessa. Herkullisen murean aterian ääressä koirasi ruokailuhetket ovat nautinnollisia sille – ja sinulle. Kaikki CESAR®-ruoat ovat terveellisiä ja täysipainoisia, joten koirasi voi nauttia niistä niin usein kuin se haluaa.

Tuotekoodi
3065890148598
Paino (kg)
0.6
Pakkauskoko
0.6 kg
Valmistusmaa
Ranska
Ainesosat
Täysrehua aikuisille koirille. Sis. mausteista kanaa ja härkää koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, joista luonnollisia* 95%, josta kananmaksaa 4%, josta härkää 4%), viljaa, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä. *luonnollisia ainesosia. sis. tuhtia härkää ja puutarhakasviksia koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, joista luonnollisia* 95%, josta härkää 4%, maksaa 4%), kasviksia (josta porkkana- ja hernesekoitusta 4%), viljaa, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä. *luonnollisia ainesosia. Sis. mehukasta lammasta, kalkkunaa ja vihreitä papuja koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, joista luonnollisia* 95%, josta lammasta 4%, kalkkunaa 4%, maksaa 4%), kasviksia (josta vihreitä papuja 4%), viljaa, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä. *luonnollisia ainesosia. Sis. kanaa, porkkanaa ja herbes de provence -yrttiseosta. KOOSTUMUS: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, joista luonnollisia* 95%, josta kananmaksaa 4%), kasviksia (josta porkkanaa 4%), viljaa, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä, yrttejä (herbes de Provence -yrttiseosta 0.1%). *luonnollisia ainesosia. Ravintoainekoostumus kaikissa (%): ​valkuaista: 10.0; ​rasvapitoisuus: 5.0; ​epäorgaaninen aines: 2.3; ​raakakuitua: 0.50; ​kosteutta: 80.5   ​Lisäaineita per kg kaikissa: ​Ravintopitoisia lisäaineita: ​D₃-vitamiinia: 250 KY, ​Kupari (Kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti): 1.1 mg, ​Jodi (Kalsiumjodaatti, vedetön): 0.23 mg, ​Rauta (Rauta(II)sulfaatti, monohydraatti): 3.0 mg, ​Mangaani (Mangaanisulfaatti, monohydraatti): 1.8 mg, ​Sinkki (Sinkkisulfaatti, monohydraatti): 16.2 mg ​/ ​Teknologiset lisäaineet: ​Kassiakumi: 2000 mg, ​Natriumnitriitti: 12.8 mg
Käyttöohje
Vaihda uuteen ruokaan ja jaa useampaan ateriaan vaiheittain useamman päivän aikana. Muuta annoskokoa lemmikkisi tarpeiden mukaan. Lisätietoja ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa raikasta vettä.
Säilytysohje
Tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk.

Cesar Country Kitchen Selection 4x150g mureke

6,09 €

10,15 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.