Siirry suoraan sisältöön

softFlat-konekudotut matot ovat kestäviä ja trendikkäitä ja sopivat nykyaikaisen kodin sisustukseen. Matot on valmistettu kulutusta kestävästä polypropeenista, ja ne ovat siksi erittäin helppohoitoisia. Liukumaton taustapuoli estää mattoja luistamasta, joten ne sopivat hyvin eri lattiatyypeille. Narma softFlat -matot sopivat kotikäyttöön ja julkisiin tiloihin kevyeen käyttöön. Käytä softFlat™-mattoa vain puhtaalla ja kuivalla lattialla. Älä aseta mattoa juuri pestylle pinnalle. Älä taita kosteaa mattoa. Maton pohja voi tarttua kiinni likaiseen tai kosteaan lattiaan. Vaahtopohjasta vähäisen aineksen irtoaminen käytön aikana on normaalia. Säilytä mattoa vain rullalla. Taittaminen voi aiheuttaa pysyviä ryppyjä.

Tuotekoodi
6412989877377
Korkeus (cm)
10
Leveys (cm)
10
Syvyys (cm)
80
Paino (kg)
0
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Viro
Materiaali
POLYPROPYLEENI
Pesu- ja hoito-ohje
Imuroi matto säännöllisesti pölyn ja lian poistamiseksi. Kuivaa nestemäiset tahrat paperipyyhkeellä, puhtaalla sienellä tai pehmeällä liinalla mahdollisimman nopeasti, jotta neste ei imeydy mattoon. Puhdista tahrat pehmeällä liinalla, joka on kostutettu puhtaaseen veteen tai neutraaliin saippualiuokseen. Ammattilaispesua suositellaan. Maton pinnan voi puhdistaa matonpuhdistusjauheella tai -vaahdolla.
Muut ominaisuudet
  • Maton huolto ja käyttö:
  • Mattoa on siihen kerääntyneen lian leviämisen estämiseksi puhdistettava säännöllisesti pölynimurilla. Mattoon joutunut neste tai tahrat poistetaan talouspaperilla, puhtaalla pesusienellä tai pehmeällä pyyhkeellä mahdollisimman tuoreina, jotta neste ei ehtisi imeytyä mattoon. Maton pesuun on käytettävä ammattimaista puhdistusta.
  • Varoitukset: Mattoa ei saa laittaa märälle lattialle. Kosteaa mattoa ei saa laittaa lattiaa vasten, koska vaahtopohja saattaa kuivuessa tarttua kiinni lattiaan. Kosteaa mattoa ei pidä taittaa tai taivuttaa. Vaahtopohjasta vähäisen aineksen irtoaminen käytön aikana on normaalia.

Narma matto flatWave Bono 80x150 cm beige

44,90 €
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.