Siirry suoraan sisältöön

Laajavaikutteinen puhdistusaine mikrobikasvustojen poistamiseen ja ehkäisyyn julkisivupinnoille. Puhdas Julkisivu toimii yksisoluisia mikrobikasvustoja vastaan esim. home, sammal ja punajäkälä. Pintojen puhdistaminen voidaan jättää luonnon (sade ja tuuli) hoidettavaksi. Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Tuotekoodi
6414862022065
Korkeus (cm)
29
Leveys (cm)
19.5
Syvyys (cm)
13
Paino (kg)
0
Pakkauskoko
5 l
Valmistusmaa
Ruotsi
Ainesosat
Alkyyli-(C12-16)-dimetyylibentsyyliammoniumkloridi, tetranatriumetyleenidiamiinitetra-asetaatti, alkoholietoksylaatti, <5% ionittomat pinta-aktiiviset aineet, <5% EDTA ja sen suolat, desinfiointiaineet
Käyttöohje
Laimennus: 1 osa tiivistettä, 2 osaa vettä. Varmista, että käsiteltävä pinta ja kasvusto ovat täysin kuivia. Älä levitä sateella, sen uhatessa lähitunteina tai kuumalla säällä nopean haihtumisen vuoksi. Levitä laimennettu liuos matalapaineruiskulla seinille alhaalta ylöspäin. Käsittele tasaisesti ja laita ainetta runsaammin paksuille kasvusto kerääntymille. Pintojen puhdistuminen jätetään luonnon tehtäväksi (sade, tuuli ja talvella lumi). Puhdistumisvaikutus on pitkä, 2kk-2vuotta. Mitä kauemmin aine saa vaikuttaa pinnoilla, sen helpommin kuollut kasvusto irtoaa.
Säilytysohje
Aine ei vanhene. Suojattava jäätymiseltä.
Muut ominaisuudet
  • julkisivupintojen mikrobikasvustojen tuho-ja estoaine
  • soveltuu betoni-, puu- ja peltipinnoille
  • antaa suojan uutta kasvustoa vastaan
  • laimennetaan 1:2
  • ei tarvitse huuhdella

BioComb Puhdas julkisivu 5 l

44,90 €

8,98 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.