Siirry suoraan sisältöön

Omo Pure -pyykinpesuaine on valmiiksi annosteltu pyykinpesukapseli, joka sisältää kasvipohjaisia tahranpoistoaineita. Omo Pure poistaa tehokkaasti vaikeat tahrat. Saat puhdasta pyykkiä jokaisella pesukerralla. Omo Pure -pyykinpesukapseli auttaa sinua säilyttämään värillisten vaatteiden värit kirkkaina ja saa ne näyttämään raikkaalta pidempään. Omo on tehokas myös matalissa pesulämpötiloissa ja pikapesuohjelmissa. Näin helposti käytät pyykinpesukapseleita ja pääset parhaaseen lopputulokseen: 1) pudota kapseli pesurummun pohjalle 2) lisää pyykki koneeseen 3) avaa vesihana ja käynnistä koneen pesuohjelma 4) nauti puhtaasta pyykistä!Omo Pure -pyykinpesuaineen edut lyhyesti: • Pyykinpesukapselit ovat helppokäyttöisiä. • Kapseli on vaivaton tapa annostella aina oikea määrä pesuainetta. • Tiivistetty koostumus on tehokas tahrojen poistaja. • Tarjoaa pyykille pitkäkestoista raikkautta. • Omo Puren koostumus on dermatologisesti testattu ja se sopii herkälle iholle. • Pesukapseli on turvallinen käyttää ja säilyttää, sillä pakkauksessa on lapsilukko. • Kapselit on käsitelty katkeralla aineella, jotta lapset eivät vahingossa nielisi tuotetta.Omo – Lika on hyväksi! Ole tiukka tahroille – ja ystävällisempi ympäristölle. Globaalina kotitalousbrändinä meidän on sitouduttava toimimaan oikein. Kestävyys huolestuttaa meitä kaikkia yhä enemmän. Siksi tutkimme tarkkaan, mistä raaka-aineemme ovat peräisin, ja kyseenalaistamme tuotantomenetelmämme parantaaksemme tuotteitamme ja suojellaksemme planeettaamme. Haluamme varmistaa että pesuaineemme – jauheemme, nesteemme ja tablettimme – tekevät arjesta helpompaa. Lisäksi haluamme, että ne ovat parempia ympäristölle. Näin vähennämme ympäristövaikutustamme vaarantamatta kuitenkaan tuotteidemme laatua. Kaikki pakkauksemme ovat 100 % kierrätettäviä ja suurin osa pulloistamme on tehty 97 % kerrätetystä muovista. Lisäksi kartonkipakkauksemme ovat 100 % kierrätettyä kuitua.

Tuotekoodi
8717163673416
Paino (kg)
0.422
Valmistusmaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Ainesosat
15-30%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa, Anionisia tensidejä. <5%: Hajustetta, Fosfonaattia, Polykarboksylaatteja, Optisia kirkasteita.
Käyttöohje
1. Pudota kapseli pesurummun pohjalle. /Placera kapseln längst bak i trumman. 2. Lisää pyykit koneeseen. / Lägg in kläderna. 3. Nauti puhtaasta lopputuloksesta! / Njut av ett rent resultat! ANNOSTELU Käytä 1 kapseli per pesu pehmeässä/keskikovassa vedessä (3-5 kg). Käytä 2 kapselia suuremmille pyykinpesukoneille (6-8 kg) ja erittäin likaisille vaatteille kovassa vedessä. Tehokas 30°C pesulämpötilassa.
Säilytysohje
Säilytä suojassa kuumuudelta, kosteudelta ja auringonvalolta. Kapselin pintaan on lisätty katkeraa ainetta, jotta lapset eivät vahingossa nielisi tuotetta. Pese kädet sen jälkeen, kun olet käsitellyt kapselia.

Omo Pure Pyykinpesukapseli Herkälle iholle 15 kpl 15 pesua

5,89 €

0,39 €/kpl

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitustavat

 • Toimitus nouto­pisteeseen

  alk. 4,95 €
  Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

 • Kotiinkuljetus

  alk. 9,90 €
  Toimitusaika 2-7 arkipäivää.
 • Ilmainen palautus 30 päivää
 • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 59 € ostoksille.
 • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.