Siirry suoraan sisältöön

Hoitava sävyte värjätyille hiuksille. Kirkkaanpunainen sävy, joka saa punaisen hiusvärin hehkumaan. Biozell Color Mask on hoitoainepohjainen, hajusteeton ja ammoniakiton sävyte. Monitoimituote, joka sävyttää, hoitaa ja antaa kiiltoa jo muutamassa minuutissa. Valitse sävy tuomaan intensiivisyyttä nykyiseen väriisi tai lisäämään vivahde toista sävyä. Helppo ja nopea käyttää, vaikutusaika vain 3-5 min. Sävy kestää hiuksissa 4-8 pesua. Valmistettu Suomessa.

Tuotekoodi
6411463061400
Paino (kg)
0.15
Pakkauskoko
0.15 l
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Sorbitol, Quaternium-87, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, PEG/PPG-15/15 Dimethicone, Quaternium-80, Ceteareth-20, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Basic Red 76, Basic Red 51
Käyttöohje
Levitä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 3-5 min ja huuhdo huolellisesti. Sävy kestää hiuksista riippuen 4-8 pesua. Riittää 2-3 käsittelyyn puolipitkille hiuksille. Testaa sävyä hiussuortuvaan ennen käyttöä. Hiuslaadusta riippuen, sävy voi värjätä hiukset jopa pysyvästi. Ei peitä harmaita hiuksia eikä tyvikasvua. Suojaa kädet ja ympäristö. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi.
Muut ominaisuudet
- Ammoniakiton, hoitava ja sävyttävä hiussävyte, joka lisää hiusten kiiltoa, parantaa sävyä ja sen intensiteettiä. Hajusteeton. Uudistaa ja elvyttää hiusväriä värikäsittelyiden välillä. Sopii erityisesti värjätyille hiuksille.
Sertifikaatit
Avainlippu; Kierrätysmerkki

Biozell Professional Color Mask Hoitava sävyte Chili Pepper 150ml

8,79 €

58,60 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.