Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Verkkokaupan toimitustavat

Toimitusaika ja toimituskulut voivat vaihdella tuotekohtaisesti. Toimitusaika on tavallisesti 2–7 arkipäivää, mutta kampanjoiden aikana toimitusajassa voi olla viivettä.

Toimitustavat

Kehitämme vielä uutta verkkokauppaamme ja uusia toimitustapoja on tulossa vuoden 2023 aikana.

Toimitus Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen 4,95 €

Voit seurata Paketin kulkua OmaPosti-sovelluksella. Paketit ovat perillä arkisin pääsääntöisesti päivässä. Paketit jaetaan myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Seinäjoella, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.

Jos pakettiautomaatti on täynnä, Postilla on oikeus ohjata paketti seuraavaan lähimpään noutopisteeseen, jossa on tilaa. Käytäntö pätee myös paketin koon ylittäessä automaatin mitat.

Toimitus kotiin valittuna ajankohtana 9,90 €

Voit valita toimitusajan Postilta saamasi linkin kautta jaettavasta kalenterista. Voit seurata paketin kulkua myös OmaPosti-sovelluksella. Toimitus on ulko-oven välittömään läheisyyteen.

Kotiinkuljetus 49,90 €

Yli 35 kg painoiset paketit toimitetaan kiinteistön, esim. omakotitalon tai kerrostalon, ulko-oven läheisyyteen.

Posti ottaa yhteyttä toimitusajan sopimiseksi.

Yli 100 € tilauksista ilmainen toimitus pakettiautomaattiin.

Toimitusehdot

Verkkokaupan pakettien kuljetuksista vastaa Posti Oyj. Toimitusaika on tavallisesti noin 2-7 arkipäivää. Toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti. Tuotteen toimitusajan näet verkkokaupassa tuotesivulta ja tilausvahvistusviestistä.

Tilauksesi voi jakaantua kerättäväksi useampaan varastoon, minkä takia tilauksesi voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä.

Kun paketti toimitetaan, saat saapumisilmoituksen joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai postitse. Toimituksen etenemistä voit seurata postin JJFI-alkuisen seurantakoodin avulla. Koodi lähetetään sähköpostitse, kun paketti on lähtenyt varastolta. Jos et ole saanut saapumisilmoitusta 7 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilauksen toimitusosoitteen tulee olla Suomessa (huom. ei toimitusta Ahvenanmaalle). Tilauksia ei toimiteta ulkomaille. Tilaaja voi valita toimitusosoitteeksi muun kuin oman osoitteensa (esim. lahjatilaukset). Tällöin tilausta tehdessä on tilaajan tietojen lisäksi annettava myös vastaanottajan toimitusosoite, sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero, jotta vastaanottaja saa ilmoituksen lähetyksestä.

Tilaukselle voi valita sopivan saatavilla olevista toimitustavoista. Verkkokauppa rajaa pois ne toimitustavat, jotka eivät sovellu tilaukselle sen mittojen tai painon vuoksi. Painoltaan 35 kg tai sitä suuremmat tavarat on mahdollista tilata ainoastaan kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetus on mahdollista vain sellaisiin osoitteisiin, joihin on kiinteä tieyhteys. Tuotteen mitat voi tarkistaa verkkokaupan tuotesivulta "Ominaisuudet"-osiosta. Jos tilaat useampia tuotteita yhdellä tilauksella, paketin yhteiskoko määrittää toimitustavan.

Kuluttajasuojalain etäkaupan 6. luvun (13.6.2014) mukaan tilaajalla on oikeus purkaa kauppa, jos toimitusaika viivästyy kohtuuttomasti.

Toimitusvirhe

Jos lähetyksestäsi puuttuu tilaamasi tuote tai tuotteita, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetämme sinulle tilaukseltasi puuttuneen tuotteen, mikäli se on mahdollista. Jos tuote on loppunut verkkokaupan varastolta, hyvitämme tuotteen hinnan tilauksesi maksutavan mukaan. Tilaajalahjoja ei toimiteta tai hyvitetä jälkikäteen.

Saapumisilmoitus

Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vastaanottajalle toimitustavasta riippuen joko tekstiviestillä, sähköpostilla tai postitse jaettavalla saapumisilmoituksella. Tarkistathan huolellisesti yhteystietosi, kun teet tilauksen.

Jos et ole saanut saapumisilmoitusta lähetyksestä 7 arkipäivän kuluessa tilauksen maksamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Tarkista myös, että olet saanut tilauksen maksamisen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistus varmistaa tilauksesi onnistumisen. Tarkista tilausvahvistuksesta myös, että vastaanottajatiedot ovat oikein.

Tilausmuutokset

Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia sen jälkeen, kun tilaus on maksettu, koska maksamisen jälkeen tilaus siirtyy välittömästi käsiteltäväksi. Toimitusprosessin sujuvuuden takia tilausta ei pystytä muuttamaan jälkikäteen.