Yrityksen menestyksen mittarit (Kovakantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
60,66
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 14 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Kirjassa käsitellään käytännönläheisesti yrityksen talousajattelun keskeisiä osa-alueita lähinnä toimitusjohtajan työn kannalta, mutta kirja soveltuu hyvin myös yritysten johtoryhmien jäsenille, tulosyksiköiden johtajille, itsenäisille yrittäjille sekä yrityksen myyntiä tai ostoa suunnitteleville. Toimitusjohtajan on osattava ottaa toiminnassaan huomioon sekä omistajan, sijoittajan, verottajan, rahoittajan, asiakkaiden, toimittajien, yhteistoimintakumppaneiden, henkilöstön että monesti myös julkisen mielipiteen taloudellisen ajattelun näkökulmat.

Sisältö jakautuu kolmeen osaan. Ensimmäinen osa käsittelee yrityksen tilinpäätöstä sekä sen antaman tiedon ymmärtämistä ja hyödyntämistä. Toinen osa keskittyy yrityksen arvon, tai josta tässä kirjassa käytetään käsitettä yrityksen hinta, määrittämiseen. Kirjassa käydään läpi hintaan vaikuttavat tekijät, määrittämisen vaiheet sekä eri menetelmät käytännön esimerkkien avulla. Kolmannessa osassa selvitetään toimitusjohtajan talouden apuvälineitä yrityksen sisäisen päätöksenteon ja sen kehittämisen kannalta.

Nykyaikainen toimitusjohtaja sisäistää kaikkien kolmen osan keskeiset kohdat ja käyttää apuvälineitä oman yrityksensä hyödyksi. Hänen ei tarvitse tehdä kaikkea itse, mutta hänen vastuullaan on tekemisen organisointi. Lisäksi toimitusjohtajan on huolehdittava siitä, että yrityksen strateginen ajattelu on kohdallaan, sillä strategiatasolla tehtyjä virheitä ei voida pelkän toiminnan tasolla korjata. Kirjassa esitetyt apuvälineet auttavat oikein käytettynä ehkäisemään huonoja päätöksiä edellyttäen, että apuvälineitä sovelletaan jo strategisia päätöksiä tehtäessä.

OTL, KTM Matti Vilkkumaa on toiminut itsenäisenä liikkeenjohdon konsulttina ja kouluttajana yli kymmenen vuotta. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa toimitusjohtajana sekä hallinto- ja talousjohtajana eri yrityksissä ja yhteisöissä.

Aiemmin hän on kirjoittanut kirjat Talouden apuvälineet johdolle, Viisas yritys - 11 askelta menestykseen sekä Toimitusjohtaja Oikeudet, vastuut & velvollisuudet.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.