Yksityisen turvallisuusalan sääntely (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 152ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
39,69

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Kirjassa käsitellään yksityisen turvallisuusalan toimijoita, jotka voivat erityissäännösten nojalla käyttää julkista valtaa. Kirjassa kartoitetaan yksityistä turvallisuusalaa ja siihen liittyviä toimivaltuuksia koskevaa voimassa olevaa sääntelyä ja sen sisältöä.

Kirjassa selvitetään myös julkisen vallan käyttämisen merkitystä yksityisellä turvallisuusalalla, koska julkisen vallan käyttäminen on perinteisesti liitetty viranomaistoimintaan. Yksityisen turvallisuusalan roolin kasvaminen on hämärtänyt julkisen ja yksityisen sektorin välistä rajaa entisestään, joten kirjassa pyritään selvittämään tätä rajanvetoa. Julkisen vallan käyttämisellä voidaan puuttua rajoittavasti perusoikeuksiin, joten kirjassa tarkastellaan myös näiden perusoikeuksien merkitystä ja yksityisen turvallisuusalan rikosoikeudellista vastuuta.

Tässä teoksessa yksityisen turvallisuusalan hajanainen sääntely on ensimmäistä kertaa koottuna yhdeksi ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Kirja on tarkoitettu erityisesti yksityisen turvallisuusalan toimijoille, jotka joutuvat työtehtävissään olemaan selvillä sääntelyyn liittyvistä kysymyksistä. Kirja soveltuu hyvin myös turvallisuusalan opiskelijoille. Kirja toimii niin ikään hyvänä tiedonlähteenä ja kokonaiskuvan antajana niille viranomaisille, jotka joutuvat työtehtäviensä vuoksi olemaan selvillä yksityisen turvallisuusalan ja viranomaisen välisestä rajanvedosta ja sääntelystä.

HTM Jyri Paasonen on yksityisen turvallisuusalan lainsäädännön asiantuntija. Hallintotieteellisen tutkimustyönsä ohella hän toimii Pohjois-Karjalan aikuisopistossa turvallisuusalan kouluttajana. Paasosella on laaja-alainen kokemus turvallisuusalalta.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.