We Walk Alone - Kuljemme yksin (Kovakantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
42,91
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Dokumentaarisuus, valokuvan suhde todellisuuteen, on aina ollut suomalaiselle valokuvaajalle Hannes Heikuralle tärkeää. Valokuvan täytyy kertoa tästä elämästä. Ja silti sen on oltava jotakin vielä suurempaa - kuvaajan rohkea tulkinta todellisuudesta. Valokuvaaja ei voi elää yhdellä tavalla ja kuvata toisella. Kaikki kuvat ovat myös omakuvia, joissa tekijä paljastaa itsensä. Hannes Heikuralle tässä on valokuvan totuus ja ehdottomuus.

Hannes Heikura jatkaa edeltävän teemansa Dark Zonen jäljillä vaellustaan kaupungissa maagisen realismin kuvaajana. Valoista ja varjoista hän on siirtynyt ihmismielen yksinäisyyteen. Kaikki outo on arvokasta, koska siihen sisältyy ääretön määrä tulkintoja. Outo kuva on arvoitus, joka ei jätä rauhaan. Todellisuuteen syntyy paljastava särö.

Hannes Heikura (s.1958) on tehnyt uran suomalaisena lehtikuvaajana. Viimeiset vuodet hän on toiminut vapaana valokuvataitelijana ja keskittynyt kuvaamaan laajempia teemallisia kokonaisuuksia. Varsinkin näissä Heikura on tullut tunnetuksi minimalistisesta ja dramaattisesta kerrontatyylistään. Heikura on palkittu työstään lukuisia kertoja ja vuonna 2008 hänelle myönnettiin Fotofinlandia-palkinto. We Walk Alone - Kuljemme yksin on kuvattu vuosina 2011-2012.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.