Viisastu viinistä (Pehmeäkantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
20,07
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
"Minä en ymmärrä mitään viineistä", kuuluu yleinen toteamus, kun tarjoilija tuo viinilistan pöytään. Kyse ei kuitenkaan ole ymmärtämisestä vaan kielipelin hallitsemisesta. Kun joku sanoo, ettei hän ymmärrä mitään viineistä, se todennäköisesti tarkoittaa, että hän ei muista ulkoa Bordeaux'n premier cru supérieur -tarhoja tai pysty palauttamaan mieleensä Tempranillo-rypäleen yli 50 erilaista nimeä.

Ei tarvitsekaan! Huippuviinien vuosikertojen ja viinitarhan omistajan kissan nimen muistamisen sijaan kannattaa kysyä, mitä viiniltä haluaa. Hyvät kysymykset ovat arvokkaampia kuin lopulliset vastaukset. VIISASTU VIINISTÄ ei keskitykään yksin pullojen sisältöön, vaan lähestyy viiniä myös bisneksen, kemian, historian, populaarikulttuurin ja ilmastonmuutoksen näkökulmista. Hyvät - tai huonot - viinit eivät synny tyhjiössä. Kirjassa esimerkiksi kerrotaan, miten Sideways-elokuva mullisti Yhdysvaltain viinimarkkinat ja miksi ranskalaisten viinipullojen etiketeissä ei useinkaan ilmoiteta, mistä rypäleestä viini on valmistettu. Tämä kirja on kirjoitettu rakkaudesta hyviin viineihin ja pitäen mielessä, että nauttiakseen viinistä ei tarvitse omistaa kartanoa.

Juha Virkki kaataa laseihin sopivan annoksen viinitietämystä sekä esittelee samalla valikoiman hyviä ja kohtuuhintaisia perjantaipulloja, jotka löytyvät Alkon valikoimista. Näissä maistajaisissa ei tarvitse sylkeä.

Ruoka- ja matkakirjoittaja Juha Virkki (s. 1961) rakastaa juoda viiniä ruoan kanssa ja yrittää ymmärtää, mitä juo. Hän on aiemmin kirjoittanut muun muassa suositun ISÄN KEITTOKIRJAN.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.