Tietoa verkkopalvelusta

Lasku ja osamaksukauppa

Maksuaikakampanja verkkokaupassa 31.12.2019 asti - kulutonta ja korotonta maksuaikaa helmikuun loppuun! 

Maksaessasi verkkokauppaostokset Collector Bank Ab:n laskukampanjalla, saat kulutonta ja korotonta maksuaikaa helmikuun loppuun. Kampanjaostokset antavat sinulle pidennetyn maksuajan, laskun saat sähköpostiisi heti. Laskun eräpäivä on 29.2.2020. Kampanja on voimassa vain kirjautuneille asiakasomistajille 8.11.-31.12.2019.

Nyt entistäkin helpompaa - laskun saat jatkossa sähköpostitse

Uuden tilauksen lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse heti tilauksen teon jälkeen. Sähköpostilasku sisältää vain juuri tehdyn tilauksen summan ja eräpäivän. Mahdollisten edeltävien tilausten osamaksut ja maksumuistukset toimitetaan kirjeenä tai OmaPostissa asiakkaalle jokaisen kuukauden 15. päivän jälkeen. Jos valitset uudelle tilaukselle osamaksun, jäljelle jäävä arvo yhdistetään kirjeenä toimitettavalle koontilaskulle.

Asiakasomistajana voit käyttää maksutapana laskua/osamaksua, saat jopa 60 päivää maksuaikaa!

Tarjoamme yhteistyössä Collector Bank Ab:n kanssa mahdollisuuden maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla, kun olet kirjautuneena ja tunnistautuneena asiakasomistajaksi verkkokauppaan. Lasku tai osamaksu on mahdollinen enimmillään 5000 € ostoissa. Voit maksaa laskun koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin.

Collector Bank Ab:n laskua/osamaksua varten asiakkaan tulee tunnistautua asiakasomistajaksi ja allekirjoittaa luottosopimus Collectorin kanssa. Collector tekee luottotietojen tarkistuksen tilauksen teon yhteydessä ennen kuin oikeus maksaa laskulla tai osamaksuina myönnetään. Laskulla maksavan asiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja vakituisesti Suomessa asuva.

Laskun voi maksaa joko kertasuorituksena tai Collectorin kanssa voi sopia tililuottoa koskevan sopimuksen. Osamaksu edellyttää laskussa ilmoitetun vähimmäissumman maksamista ja allekirjoitetun tililuottosopimuksen lähettämistä Collectorille. Lomake ja luottosopimuksen ehdot löytyvät Collectorin palvelusta oma.collector.fi 

Laskua maksettaessa voi valita 24 kuukauden osamaksun. Korko on 1 % kuukaudessa, mikä vastaa 12 % nimellistä vuosikorkoa. Yli 60 päivän maksuaikakampanjoissa lasku tulee jokaisesta ostosta erikseen. Kaikille laskuille lisätään laskutuslisä 2,95 €. Laskut erääntyvät aina kuukauden viimeisenä päivänä. 

Huom! Osamaksulla maksettaessa veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa. (Tilinhoitomaksu saattaa muuttua kampanjoittain.) Yli 60 päivän maksuaikakampanjoiden aikaan tehtyjen ostosten osamaksut yhdistyvä omalle tilille, josta veloitetaan erillinen 2,95 € kuukausittainen tilinhoitomaksu. Myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 € muistutusmaksu sekä 1 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.


Mikäli laskulla maksaminen ei onnistu, saat apua Collector Bank Ab:n asiakaspalvelusta:
contactcenter@collector.fi
020-743 4917


Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä.

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä.