Vapaaksi anoreksian kahleista (Pehmeäkantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 108ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
42,88

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä alk. 0 €
Nouto pakettiautomaatista alk. 3,95 €
Toimitus kotiin alk. 4,95 €
Anoreksiasta on tehty lukuisia tutkimuksia, joissa anoreksiaa on lähestytty lähinnä kipeiden muistojen ja kokemusten kautta sekä valottaen anorektisen elämän kylmiä totuuksia. Tutkimukset ovat siten voittopuolisesti keskittyneet kuvaamaan anoreksiaa sen negatiivisista puolista käsin. Tutkimuksessani haluankin lähestyä anoreksiaa positiivisten näkökantojen kautta tarkastelemalla anorektista selviytymistä: etsien lähinnä selviytymisen mahdollistavia selviytymistekijöitä sekä pohtien itse selviytymiseen johtavaa prosessia.

Tutkimukseni teoriataustan avulla hahmottelen kokonaiskuvaa anoreksiasta sairautena, sen tunnuspiirteitä, syitä, seurauksia ja hoitokeinoja. Kuvailun teen yleisluontoisesti hyödyntäen aikaisempia anoreksiatutkimuksia ja muuta lähdekirjallisuutta. Metodologisena lähestymistapana käytän narratiivista tutkimusotetta. Tutkimusaineiston olen hankkinut teemahaastattelun sekä narratiivisen haastattelun metodeja yhdistämällä. Osa aineistosta koostuu myös kirjoitetuista selviytymistarinoista, joita olen täydentänyt sähköpostikirjeenvaihdon ja puhelinhaastattelujen avulla.

Tutkimustuloksissa esittelen narratiivien analyysin avulla saavuttamani tulokset, jotka olen jakanut kolmeen kategoriaan tarinan rakenneosasten alku, keskikohta ja loppu, avulla: Matkalla Ihmemaahan, Elämää Ihmemaassa sekä Paluumatka Ihmemaasta. Tässä osassa tutkimustani tulevat esille aineiston pohjalta nousseet keskeiset teemat ja etenkin Paluumatka Ihmemaasta paljastaa ne tekijät, joiden kautta selviytyminen on mahdollistunut tutkittavilleni.

Tutkimuksessani tarkastelen selviytymistä myös positiivisen psykologian keskeisten käsitteiden kautta. Yhteenveto osassa kokoan keskeiset selviytymistekijät ja selviytymisprosessit omiksi kaavioikseen sekä luon narratiivista analyysia hyväksikäyttäen kolme selviytymispolkua. Lopuksi myös pohdin anorektisen selviytymisen helpottamiskeinoja sekä uusia anoreksiaan liittyviä tutkimusaiheita.

Kun ostat verkkokaupasta:

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Lue lisää »
  2. 2 Bonus ostoista jopa 5 %
  3. 3 Lisäksi S-Etukortti Visalla 0,5 % maksutapaetua.
  4. 4 Yli 100€ tilauksille ilmainen toimitus Postin pakettiautomaattiin.
  5. 5 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.