Vain tänne asti yltää maailma (Kovakantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
27,65
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Norjan Ruija, Kiberg, Jäämeren ranta, sotavuosi 1942. Norjassa eletään saksalaismiehityksen aikaa. Kibergissä on rannikkotykistön linnake, jota johtaa sadistinen yliluutnantti Wittmer.

Saksalaiset pyrkivät hallitsemaan pelolla. Julmuuksien kohteeksi joutuvat jopa omat sotilaat, venäläisistä sotavangeista puhumattakaan. Tykistölinnake pystyy valvomaan varsin laajaa aluetta ja on siksi strategisesti tärkeä.

Suomalaiset Antti ja Solomon ovat kalastajia. Heidän apunaan työskentelevät myös Antin tytär Annukka ja Solomonin naisystävä Elle. Antti ja Solomon ovat ryhtyneet vastarintamiehiksi. Elle on Antin ja Solomonin kanssa samassa juonessa, mutta Annukka on Antin tahdosta onnellisen tietämätön toiminnasta. Annukka ryhtyy jopa heilastelemaan Wittmerin kanssa, mikä puolestaan avaa Antille ovet linnakkeeseen ja "ystävyyteen" Wittmerin kanssa.

Antti luo suunnitelman linnakkeen tuhoamisesta. Neuvostoliittolaiset hyväksyvät suunnitelman ja se päätetään toteuttaa heidän kouluttamiensa norjalaisten ja suomalaisten desanttien avulla.

Kun rähäkkä alkaa, ovat kaikki hengenvaarassa...
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.