Uunin kupeessa (Pehmeäkantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 196ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
29,44
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 14 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Pääsiäisen aikaan moni suomalainen vierailee talven jälkeen ensi kertaa kesäasunnollaan. Lämpöä pitäisi saada ja saunakin olisi kiva lämmittää. Mutta mitä oikein uskaltaa tehdä pitkään kylmänä olleelle tulisijalle? Pitikö ensin lämmittää vähän vai avata pellit? Vai tilata nuohooja? Millaista sen polttopuun piti olla? Ja mikä ero olikaan noki- , tuhka-, savu-, sulku-, veto-, nuohous- ja uuninluukulla? Vaari käski sytyttää ensin tulen piisiin, mutta oliko se uuni, hella vai Porin Matti, ja miten se sytyttäminen oikein tehtiin? Pitäisikö tänä vuonna tuolle uunin lohjenneelle kaakelille tehdä jotakin?

Julkaisussa perehdytään tulisijaperinteeseen, haastatellaan perusteellisesti asiantuntijoita (mm. muuraria, nuohoojaa, palotarkastajaa sekä rakennustutkijaa), annetaan perusteelliset ohjeet lämmittämisestä, tulisijan korjaamisesta (itse tai asiantuntijan avulla), kerrotaan miten erilaisten uunien ulkonäköä voidaan kohentaa (rapatun uunin kalkitseminen, maalaus, liimavärin ja maito-liitumaalin käyttö, peltiuunin kuoren huolto ja korjaus, kaakeliuunin puhdistus, paikkaus ja maalaus) sekä ihmetellään laajaa tulisijasanastoa. Oppaasta on iloa niin kokeneelle käyttäjälle kuin vaikkapa vanhaan taloon muuttavalle 'noviisille'.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.