Mossimo – silkkaa asennetta

Mossimo on yksi maailman suurimmista globaaleista pukeutumisen brändeistä. Sen rohkea ja tunnistettava, musiikin ja trendien maailmasta ammentava ulkonäkö tekee siitä helposti tunnistettavan.

Mossimo puolustaakin paikkaansa maailman sadan parhaan brändin listalla. Asennetta ja vapauden tunnetta huokuvia Mossimo-vaatteita myydään eniten Yhdysvalloissa, Japanissa, Australiassa ja Etelä-Amerikassa.

Mossimo puhuttelee etenkin nuoria miehiä. Vaatteet ovat kehittyneet amerikkalaisesta Balboa Island -tyylistä koko ajan enemmän kohti urbaania katumuotia. Mossimo yhdistää onnistuneesti musiikkimaailman underground- ja edelläkävijämeininkiä arjen käyttövaatteisiin.

Mossimon suunnittelijat ovat parhaiten kotikentällään luodessaan isoilla ja erottuvilla printeillä varustettuja T-paitoja ja takkeja. Myös merkin denim-mallistot ovat saavuttaneet suuren suosion.

Trendien seuraamisen sijasta Mossimo on mukana luomassa niitä. Tämä näkyy paitsi kaikissa merkin vaatteissa myös sen internet-elämässä. Siihen kytkeytyy erottamattomasti muusikko Bluey Robinson, yksi Mossimon mielenkiintoisimmista yhteistyökumppaneista.

Never afraid of being individual. 

mossimo tuotemerkin alta ei löytynyt tuotteita.

Haulla "mossimo" ei löytynyt sisältöä.

Haulla "mossimo" ei löytynyt myymälöitä.