Electrolux –keittotasot tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Induktion ansiosta voit luoda herkullisia ruokia nopeammin. Infinite -rajaton induktiotaso tarjoaa maksimaalisen vapauden. Voit asettaa erikokoiset ja -muotoiset keittoastiat mihin tahansa, kunhan ne peittävät jonkin neljästä tasoon merkitystä pisteeestä. Silta -toiminnon avulla voit yhdistää kaksi yksittäistä keittoaluetta, jolloin ne toimivat yhtenä erityisen suurena keittoalueena, joilla on vain yksi lämpötilan valinta ja ajastin. Direct Access –liukuhipaisukytkinten avulla voit säätää ruoanlaittotasoa intuitiivisesti. Paina ja liu'uta sormeasi, kunnes oikea asetus on valittuna.Suosittelemme


HOB750F on erittäin monipuolinen induktiotaso. Leveälle keittotasolle mahtuu isommatkin kattilat, joten ruoanlaitto on joustavaa. Liukuhipaisukytkimet, siltatoiminto, monipuoliset ajastusmahdollisuudet, lukitukset sekä Stop&Go tekevät tämän keittotason käyttämisestä todella tehokasta!

849,-
Katso tuote tästä

HOI630X induktiotaso on turvallinen, nopea ja energiatehokas monipuoliseen ruoanlaittoon. Induktiotekniikan ansiosta lämmönsäätely on välitöntä ja tarkkaa. Hipaisukytkimet, Power Booster –toiminto ja ajastus lisäävät käyttömukavuutta.

499,-
Katso tuote tästä

Electrolux (2 kpl)